Catfight.

Hejsan!
Idag så har jag och Johan farit och handlat, bokade även tid för tvätt på lördag:) 
Sedan dess har jag varit ensam som vanligt^^ Gjorde plättar till middag och det blev som vanligt väldigt gott!

Fick min sladd idag också. OCH DEN FUNKAR INTE. Told you so. Inte så glad direkt nej, så måste försöka fixa det på något sätt. Så måste väl säkert vänta ännu längre tid på att min dator ska fungera igen. 

Något som hände idag som dock var roligt, var efter middagen. Började plötsligt höra någon bebis som gnällde, fast sen insåg jag att det var ett väldigt konstigt bebis-gnäll. Så när jag tittade ut såg jag att det var två katter som satt och bråkade i fönstret i trapphuset! Så det var catfight i trapphuset!;) Ganska roligt faktiskt!

Mamma ringde idag också, var väldigt trevligt att prata med henne då det var ett tag sedan ändå, inte så länge sedan dock. Saknar henne, och Tiara, och självklart resten av familjen också.. :) Speciellt nu när jag är ensam hela tiiden, hoppas verkligen att jag får ett jobb snart så att jag kan ha något att göra på dagarna, sedan kommer Johan börja komma hem på kvällarna också så att jag inte behöver vara ensam lika ofta!:)

I morgon ska jag alltså bland annat ringa försäkringsbolaget om datorn och även gå till arbetsförmedligen! Säkert lite mer ärenden också:) Ska fortsätta att se serier nu. 
Puss.



Varma mackor ikväll också. Love it.

I går när Johan kom hem så tog han med sig Elmer!:) Så vi snackade lite tills han blev hungrig och åkte hem. Sedan gick jag och Johan till Carolina rediviva (ett bibliotek för den som inte visste det) , traskade lite på saluhallen och gick sedan till studentbokhandeln för att Johan skulle köpa några böcker ! 

Idag åkte jag till stadsbiblioteket och kollade lite i tidningar, hittade dock inte vad jag sökte, menmen. Gick även runt lite på stan och kollade på kläder, hittade en massa men har inte pengar att slösa på sådant nu så:) Måste dock hitta ett par vinterskor förr eller senare.
Sedan tittade jag på när Johan och en massa andra reccar dansade sin reccce-dans på stan! (Det uttalas för övrigt resse av någon ful anledning som jag inte kom ihåg) 

Förresten har min datorsladd kommit!!!!!!!! Dock inte till den ICA som är precis utanför dörren... Utan ICA i Flogsta. Ska dock ändå dit imårrn för att handla lite där och på maxi/coop så orkar inte direkt fara dit nu. (eftersom att jag inte vill cykla hem med alla varor själv, nej tack!) Men känns skönt att den har kommit nu i alla fall, hoppas bara att den fungerar nu!



Och med tanke på rubriken, så ja jag är ensam ikväll igen, så det blir varma mackor för att jag är lat^^ Och sen är det faktiskt gott... :D

Serierdag.

Hejsan!
Igår blev det ingen uppdatering eftersom att Johan var hemma hela dagen, vilket var skönt för en gångs skull:) Blev en jättegod pastasås till middag och sedan på kvällen åt vi kladdkaka till himym. 

Idag är en latardag för mig, sett en massa serier frams till nu och jag gillar det:) Är mest hemma för att jag inte vågar gå ut om jag skulle missa något samtal.. Men i morgon ska jag ta mig till bibblan och se om jag kan hitta något intressant där kanske! Johan är inte hemma ikväll så det blir varma mackor till middag för jag orkar inte göra något annat och alla ägg är uppätna så jag kan inte göra plättar heller. 

Jag har insett att jag verkligen vill ha en hund igen. Vet inte hur det skulle bli med jobb osv senare, men verkligen inte kul att vara ensam hemma och inte ens ha någon att ta hand om. Vet inte hur man kan leva utan en hund? Men ska dock vänta en stund, oroa er inte;) Hittade dock en sötnos som jag inte kunde låta bli att spara bilden på!



Nu ska jag fortsätta att se serier, kram.

Once upon a time.

Hejsan! 
Idag har det inte hänt så jättemycket, mest sett serier hela dagen. Har dock även gjort varma mackor och en (förhoppningsvis) jättegod kladdkaka! Johan har spelat volleyboll och har nu middag med sina klasskompisar och några andra tror jag.. Är inte helt säker:) 

För övrigt visade Johan mig sin sida där man kan se när alla serier börjar komma igen, såg då att nya tbbt och himym börjar komma runt den 20 september, dubbelavsnitt dessuomt!! Längta!:D
Sedan undersökte jag sidan lite mer och hittade en serie som jag tyckte lät väldigt intressant och ganska mycket i min smak:) Den heter Once upon a time, finns en trailer nedan. Kommer tydligen i oktober någon gång och verkar vara min typ av serier!:) Får väl se vad jag tycker sedan;)



Och till min kära molihua, jag saknar dig och bra att du gillar min uppdatering då den faktiskt är mest för dig^^
<3

Gottgött.

Igår gjorde jag och Johan popcorn och såg på film, det var riktigt mysigt!:)
Dessutom var det väldigt roligt att göra dem helt själv!:) 

Före:


Efter:


Eating:


Idag har jag varit och lämnat en massa CV på stan, räknade ihop att det blev 18st och då tog inte alla emot heller, så känner mig rätt så nöjd! Sedan cyklade jag och Johan till Maxi och handlade lite:) Bland annat euroshopperkaffe, snabbkaffe^^ Det är säkert inte så gott men det duger till det jag ska ha det till! Sedan köpte jag även euroshopperbalsam då jag insåg att jag nog inte var så smart när jag sa "mitt hår behöver nog inget balsam, har bara lite inpackning då och då"  NEJ Emelie, ditt hår DÖR om det inte har balsam. hehe^^

Sedan gjorde jag och Johan tackos till middag, det blev faktiskt riktigt gott!:D
(som ni kanske ser blev osten lite inproviserad.. xD)


Nu när Johan som vanligt lämnat mig ensam här på kvällen så har jag gjort en sats chokladbollar som jag ska mysa med framför någon film eller något senare ikväll efter jag skickat några CV via internet:)
Tjing!

Blandning helt enkelt.

Hejsan!
För dem (Sofia) som inte läst facebook så har jag bränt mig.. På armen när jag stekte korv! Margarinet tyckte visst om min arm så har nu en lite större blåsa och en mindre.. Inte så happyface, men det bränner i alla fall inte längre tack och lov!:) 

Har dessutom fått sms om att min datorsladd är klar så om jag har tur kanske jag har min sladd nästa vecka, wihoo!:D 

I övrigt har jag ett kliande öga. Som att jag fått någon allergisk reaktion eller så, har i alla fall sköljt ögat och tagit en allergitablett så hoppas det blir bättre snart.. Fattar dock inte vars den kommer ifrån, för har ju inte direkt så mycket i lägenheten som jag är allergisk mot? För det började i morse och har varit till och från sedan dess... 

Ikväll blir det i alla fall en god middag och Johan stannar för en gångs skull på kvällen för han hade tydligen inget:) Känns bra för då behöver jag inte diska varje dag hela tiden i alla fall;) 
I morgon bär det ut på stan och då ska jag försöka ge bort så många av mina CV:n som möjligt, önskar dock att någon av dem jag redan sökt till kunde ge mig en respons så att jag kan få börja tjäna in lite pengar någon gång!^^ Speciellt eftersom att de senaste jag sökt är något som jag skulle jubla över om jag fick... 

Eftersom att jag ogillar bildlösa inlägg kommer en bild från arkivet:



Shocking news:

Har, HÖR OCH HÄPNA!, städat en hel del idag:D
Dammtorkat, sopat, vaskat osv..  Sen luktade det jättemycket citron så vädrade lite för att det skulle lukta lite mindre.. Kanske använde lite för mycket medel, ingen aning:) Nu är det i alla fall rent och fint, är rätt så nöjd!:) 
Hittar dessutom alla saker nu utan att de ligger huller om buller, sedan hur länge det förblir så vet jag inte, men kan ju försöka hålla det någorlunda fint ett tag! Dock är jag nöjd så länge jag hittar sakerna:)

Ska laga korv och makaroner till middag, måste ha det klart vid fem ungefär då Johan slutar skolan för att han sedan ska iväg på mer nollning klockan sex. Vilket betyder med ensamtid för mig! Jag klagar dock inte, hade det hur mysigt som hellst igårkväll då jag först steke jättegoda plättar och ett tag senare åt jag glass och såg på Snowbuddies^^
Mys på hög nivå! Får se vad som händer ikväll, börjat på en ny bok nu så det lär nog mest troligen att läsa den:) 

Nä nu ska jag sluta skriva massa grejs och fortsätta vidare!

I´m here:)

Har nu kommit tillrätta, mer eller mindre, i Uppsala! Känns faktiskt väldigt bra! Det enda som saknas just nu är ett jobb, men är påväg att försöka fixa det så fort som möjligt!:) Johan har dessutom börjat skolan, eller nollningen rättare sagt. Vilket betyder ensamma kvällar/dagar, och jag klagar inte så mycket över det ^^

Idag har jag lyckats hitta till stan, alltså själva centrum! Samt tillbaka utan karta och allting!^^ Så duktig är jag !
Dock så behövde jag en karta till ett ställe som sökt efter en servitris, vilket gick jättebra att hitta, fast blev inte så jätteglad när jag insåg att jag cyklat förbi det när jag cyklade till stan! I stället blev det dock mycket lättare att hitta tillbaka till min cykel!:D 

I morgon blir det mer jobbsökande, blev för varmt för att fortsätta springa runt på stan idag utan pengar till svalkande drycker och liknande!

Ledsen för bildlösa innehållet, men ni får stå ut med det tills jag får min laddningskabel så att jag kan börja använda min egen dator någon gång!
Pözz!

Snart smäller det!

Idag åkte Sofia, påväg till Kina med Sara, hoppas verkligen att jag kan fara och hälsa på! Kommer att sakna henne otroligt mycket!<3

Har egentligen inte tid att skriva ett inlägg. Hursom så tänkte jag bara säga att på lördag bär det av, klockan fyra på morgonen! Taggar inte riktigt, men det blir nog bra ändå :) 



See ya !

Bloggningen är på topp !

Hejsan!

Var nu ett rejält tag sedan jag bloggade har jag insett, mest på grund av att det har varit en massa att fixa innan flytten och att jag helt enkelt varken haft tid eller lust för det!

Det som av betydelse har hänt sedan trästocks är i alla fall:


Jag och Johan har nu mer eller mindre flyttat till uppsala. Rättare sagt har Johan och alla våra saker flyttat dit! Känns fantastiskt må jag säga, Uppsala verkar som en fin stad, och jag kommer nog att trivas där! Så Johan bor just nu där, och själv flyttar jag till Uppsala den 20:e Augusti!

Hett sönder min laddningssladd till datorn. Mycket deprimerande inslag i mitt liv, därför sitter jag just nu vid mammas dator, även därför bloggningen varit extremt låg. Hoppas verkligen att den kommer snart!

Jag har börjat om att jobba på Tuvagården igen, tredje året i rad! Känns självklart bra det också, jag trivs där och jobba inom ett café är ändå något som jag kan tänka mig att jobba med, dock inte något som jag absolut brinner för, men att öppna ett eget litet café skulle inte kännas helt fel!

Jag har bytt bank.(idag) Bytte från Swedbank till Länsförsäkringar och det känns som ett bra byte!:)


Förutom bytt bank idag har jag även umgåtts med Sofia på stan och sett på när hon shoppat en massa^^ Själv hittade jag även ett par fantastiska vinterskor, men ska nog försöka hålla mig lite på den fronten en stund iaf, nya vinterskor behöver dock inhandlas!
På tal om inhandlas så var även jag och mamma på Ica-Maxi och köpte en massa basvaror, vilket också kändes bra! Blev en hel del grejer tack vare mormor! :)

Det var nog allt för denna gång!
Tack och hej, leverpastejj !