Det hade varit skönt..

Tidigare idag åkte Mamma och dem tillbaka till Skellefteå! Längtar verkligen till jul då jag själv far dit och får träffa alla!:) Dessutom blir det under en lite längre tid och man behöver inte flytta en massa! :P
Måste säga att jag är väldigt trött på att flytta nu, och då har jag "bara" flyttat två ggr på tre månader.. Nu behöver vi förhoppningsvis i alla fall inte flytta på ett tag, och dessutom så flyttar vi då till en lägenhet som verkligen är våran!:) (man kan ju alltid hoppas i alla fall, för skulle vara grymt skönt!)

Stor fördel med denna lägenhet är att den till skillnad från den andra lägenheten faktiskt är varm! (hellre för varmt eller för kallt om du frågar mig;) )
Har en del kvar att packa upp, men det gör jag nog i morgon :) Ikväll blir det i stället TBBT, lämna nycklar, (förhoppningsvis få ett eget par nycklar till nya lägenheten), och sedan blir det nog mer TBBT :)

Imorgon!

Hejhej!

I morgon kommer MAMMA hit ♥ Och med sig har hon Stefan och Tiara!♥
Det ska bli så roligt! Minus allt städande och flyttande, men det är ju rätt okej ändå :) Roligt att ha någon söt sak som springer runt i lägenheten också ♥

Thoughts.I know I should not complain. But right now I´m not happy. I have regrets. There is so much I want to do, and even more that I should do, I have to do. I just wish there were a better way, some other way. So I can have it all, everything I want. But there is no easy way. There is only different ways, many ways. And I have no idea what i should choose. I don´t know what way that will make me happy, the best way. How do you know that? 
What makes me happy?

I don´t think that people understand me. They don´t know me. Thats all my fault anyway,

I´m not the best friend you can have. I push people away, just to see if they stay, that´s something I realised for just some months ago. I do it, only because I don´t have a big self-esteem, to protect me from being hurt. Instead I hurt people I really like and care about, and I also hurt myself, because people just don´t stay forever. How do you tell these people this? Well, you don´t put it on your blog that like 5 people read, that´s one thing for sure. 

But if you read this, I´m sorry. I really am. I wish I could turn back time. 

Anyway, the path that I am on now is someone I never would have picked all by myself. That is all thanks to my boyfriend, one of the people who stayed. I´m in Uppsala, I have a job that I really think is going to be awesome and also is going to help me so much. I´ve chosen a program that I never would have thougt of if I was still at home, a program that also will bring me so much. At least that´s what I hope. 

Because in the end that´s all you have, hope.

And, although life may lead you where you least expect,
you can always have faith in it´s where you are meant to be.

I´m so exited!

I kväll blir det att se film på datorn :) Har en hel del att se så det blir nog super! 
Dessutom har jag en massa choklad också så det är ju faktiskt ännu bättre ;)I morgon är det första arbetsdagen(!!), känns lite konstigt att inte behöva kliva upp tidigt för det, eftersom att det är ett kvällsjobb. I och för sig betyder det att jag ändå kan ha sovmorgon någon måndag till, vilket faktiskt är rätt okej. 

I övermorgon kommer sedan Mamma, Stefan och Tiara! Ska verkligen bli roligt att få träffa dem då det börjar vara ett tag sedan nu! Får mig också att inse att julen inte är så långt bort, vilket betyder att snart kan jag få åka hem igen en stund! :)

Flyttstädning är ju trevligt..

Har packat en massa idag med, fast främt städat, skåp, fönster, toaletten osv. Dock gick tyvärr våran termometer sönder när det putsades fönster så man ser bara innetemperaturen numera :/ Förutom detta så failade fönsterputsningen lite och tror inte heller att avkalkningen gick bäst heller, hoppas att de inte klagar allt för mycket på tisdag på förbesiktningen :P 

I övrigt är det ju utbildning i morgon vilket jag är väldigt taggad på!:)

Packapackadepackat.

Fixat foto samt skrivit ut grejer som jag behöver till på måndag då det är utbildning i Stockholm!:) 
I övrigt har jag packat tre lådor fullpackade med grejer och ska börja packa från köket efter maten som jag ska göra nu! Ha det gött alla!

Mycketmycket.

Hejsan!


Har väldigt mycket att göra idag! :

- AF 10-13 (Ja jag väljer att gå dit även om jag fått ett jobb eftersom att jag ändå inte fått ett heltidsjobb och det är faktiskt kul!)
- Fixa "passfoto", vilket betyder att jag först måste hitta en sån där maskin där man kan ta kort öht!
- Vill kolla lite på rean på stan.
- Handla.
- Boka en vagn till lördag nästa vecka!
- Läsa klart boken som jag lånade eftersom att lånetiden snart går ut!

Sedan under helgen måste jag och Johan plocka ned en massa i kartonger, fundera hur vi ska få ner hyllorna utan skruvdragare, städa en hel del, fara till Johans kompis för att skriva ut en grej som jag måste ha till måndag, och säkert en massa mer som jag missat!


Har ingen aning om hur jag ska hinna med allting idag, men får väl göra mitt bästa:) 
Hoppas ni andra har lite mindre att göra under helgen så att ni kan få slappna av lite mer än jag kan!;)


Dags för en dusch!

Då vare fixat!

Hejsan!
Idag måste vara den bästa dagen på länge!

Har nämligen fått jobbet på Greenpeace!:D Vilket betyder utbildning på måndag, hoppas verkligen att det är så roligt att det verkar!:) Sedan är det ju gratis resa till Stockholm, fast minus shoppingen då.. Men det får väl bli någon annan gång;) 

Dessutom har vi nyss fått veta att vi får en lägenhet som är hur fin som helst och dessutom i 6 månader!(feta minuset är dock då att vi helst inte ska ha hund där, menmen.)
Så det känns faktiskt väldigt bra:) Ska snart cykla ned dit och skriva på kontrakt och få nycklarna. Så ikväll blir det att fira!:)

Mindre regn åt folket!

Hejsan!

Sedan sist jag skrev har jag varit på Arbetsförmedlingen och haft någon slags aktivitet där som kallas "Rätt jobb". Där får man helt enkelt guiding om hur man ska söka, vars och så vidare. Var faktiskt väldigt trevligt att vara där, och roligt att göra något annat än att "bara" kolla efter jobb och lägenhet hela dagen :) I morgon är nästa möte!

Idag har jag varit på min första arbetsintervju!! Det var verkligen sjukt spännande, var dessutom väldigt nervös så jag vet inte om jag fick ut något vettigt.. Men killen jag pratade med var i alla fall lugn och sade i slutet att han var positiv i alla fall, får höra i morgon om jag fått jobbet eller inte!:D  Jobbet är värvare för Greenpeace, och jag måste säga att det faktiskt låter som ett fantastiskt jobb, skulle verkligen bli glad om jag fick platsen! (tydligen är man dock "en sån där" om man jobbar där, men det är helt klart något jag kan leva med;) ).

Hoppas bara att det kan sluta och regna det mesta av tiden!I just had to share.
En liten tur till staden.

Har gått en tur på staden idag, hittade en massa som vanligt men var duktig och köpte inget!:) Måste dock vara otuktig och köpa ett par vinterskor snart! (Samt helst hundra saker till också!:] ) Om man ändå kunde få ett jobb så man kunde få pengar! Även om lägenhet faktiskt hade varit väldigt bra också just nu.Ikväll blir det TV och fika, helt okej helg tycker jag det har varit!

Bake a cake and read a book.

Hejsan!

Bakade nyss en falsk tosca, vilket jag hoppas blir riktigt god!:D Hade tänkt baka mer också men när sockret tog slut så blev det tyvärr inte så ! Liten nackdel att toscan kräver så mycket socker..;)

I övrigt har det inte hänt så mycket, handlade igår, gjorde en pizza som blev jättegod! Såg Föräldrafällan och sedan Horrible bosses(tror det stavas så, orkar inte leta upp om jag har rätt) efter, så det blev en rätt sen kväll i går:) Dessutom ringde mamma också och pratade lite, var skönt att prata lite med henne:) 

Förutom detta har jag även fixat en bok som jag kommer att ha i våren när jag börjar på mitt program jag sökt till, så har tänkt läsa den som lite träning osv, känns bra!:D
(hade aldrig trott att jag skulle säga att det känns bra att plugga utan att jag ens behöver)
Men det känns faktiskt väldigt bra!Ha en fortsatt härlig helg!:D

Saknar min älskling..Vet inte vad som är värst, att jag inte längre har någon som fyller ditt hål i mitt hjärta, eller att jag faktiskt försökte fylla hålet med någon annan. 

Du kommer dock alltid betyda så otroligt mycket mer för mig än någon annan någonsin kan.

XOXO.

Det blev en prommis igår! Vilket faktiskt var väldigt skönt och mysigt då jag drog med mig Johan med:) Dock börjar man känna att det börjar bli kallt, inte under minus här ännu i alla fall! (så vitt jag vet)

Klippt mig idag, såg riktigt hemsk ut när jag gick från frissan, mest för att hon hade stylat mitt hår så att det såg ut som jag vet inte vad! Efter en dusch och min egen styling blev jag dock lite nöjdare, förutom att hon tydlige inte hörde när jag sa "framhäv inte min vita slinga", så nu syns den:P Även om den går att gömma såklart, men lite svårare när man har kort hår liksom!

Handlade själv på Maxi idag, dock pga dålig planering och tankarna på andra ställen så glömde jag hälften av det jag skulle köpa, vilket i sin tur var ganska tur egentligen eftersom att jag knappt fick plats med det jag köpte i korgen! Stor nackdel när man bara har en korg och väska att packa i :)
Så får bli en tur i morgon och handla resten!

Ikväll (när J är klar med sina grejer) blir det film och sedan sova, hoppas ni får en trevlig kväll!
Godnatt♥(med tanke på rubriken så ja, jag nördar gossip girl för tillfället)

Perhappiness.

Har inte mycket att skriva egentligen. Är för det mesta idag mest bara besviken på det mesta, eller snarare på de flesta. Helt plötsligt har jag klivit ut ur min lilla bubbla, och insett att mer än 90% av svenska befolkningen fortfarande bor kvar i sin och vägrar se något annat. Inte så överraskad egentligen.

I morgon ska jag ta tag i livet på riktigt, så jag ska klippa mig och sedan njuta av livet. Ska eventuellt börja redan ikväll med en promenad. Kram.God och glad, kexchoklad.

Hejsan!
Idag har jag varit och handlat, bland annat åtta kexchoklad som du kan se på min fb!:) 8st för 20 spänn var helt klart värt det! Ica Väst är en väldigt bra affär, många bra priser! Dock är det mer som kanpanjer de har, dock har de dem väligt ofta och det gör att det faktiskt är väldigt roligt att gå på den affären om du frågar mig!:D Tycker fler affärer skulle ta efter!

Har även stekt plättar idag, dock klagade tydligen Johan att jag stekte för många! :O Har ingen aning om hur man kan göra för många plättar, men anledningen var i alla fall att jag hade en liter mölk + lite mer att göra av med för att den gick ut idag, så resultatet blev helt enkelt många plättar!:) Jag klagar då inte!

Är väldigt exalterad över att Mamma, Stefan och Tiara ska komma ned till Uppsala om bara några veckor! Dock får det mig samtidigt att vilja skrika lite då vi inte hittat någon lägenhet ännu, men så småningom kommer det ordna sig på något sätt. Självklart blir jag inte mindre exalterad bara därför heller, väldigt glad över att mamma ska komma hit så vi kan prata osvosv, och så kan jag gå ut och promenera med sötnosen!!♥ (sen är Stefan bra på att bära tunga saker saker osv!)Hon är så himla söt på denna bild!♥

If....


Long, red hair.

Hejsan!
Igår blev det som sagt storstädning och blev rätt så nöjd av resultatet, en fin lägenhet!:)

För tillfället lagar jag mat, kyckling och ris, ska verkligen bli gott:) 

I morgon ska det handlas en del och eventuellt ska jag klippa håret! Så bara en massa slösande av pengar alltså, kan dock inte klippa håret på mig själv så får väl se det som en investering!^^
Saknar mitt långa hår dock, och när det var rött! Aja, hår växer ju och går alltid att färga :)

EDIT: När jag postat inlägget är maten redan uppäten osv, jag är seg :]

Cleaning.

För tillfället så tvättas det för fulla muggar, samt att vi städar! Dammsugning, skurning och dammtorkning! Storstädning med andra ord!


Above all.


Alltid jobbigt att inse att man faktiskt verkligen vill ha de där pengarna trots allt som man senaste tiden försökt att påstå man inte behöver. Speciellt när shoppingsuget har nått till en helt ny nivå. 

Pictureless.

Hejsan! Som redan skrivet har jag sökt jobb idag. Spenderade dock halva tiden med att leta efter ett café som inte verkade finnas! Efter lite googlande nyss hittade jag dock vart det var, dock läste jag kommentarerna om detta stället, och blev inte direkt taggad då deras "metoder" inte verkar vara moderna överhuvudtaget.

Sedan har jag och Johan handlat på Maxi som vanligt, enda nackdelen var väl att det började regna när vi åkte hem. Tycker dock fortfarande att det är värt att cykla 3km för att få billigare mat! Hoppas att vi inte hamnar för långt bort så att man fortfarande kan cykla till Maxi ibland i alla fall :)

Ikväll blir det mys med film! Så länge inte åskan slår till, ser rätt mörkt ut. Eftersom att blogg.se vägrar att ge mig ett inlägg där jag kan ladda in en bild, så blir detta också ett bildlöst inlägg! Take care.

Nya appen!

Hejsan!
Är för tillfället på stan och söker jobb, fast de bad mig vänta tills den ansvarige skulle komma så därför testar jag nya blogg.se-appen!:) lite intressant är den måste jag säga.. Men om den funkar så är det ju helt okej:) fast ingen bild då!


Boredtime.

Eftersom att jag är rätt så uttråkad och inte har så mycket bättre för mig så delar jag med mig av en lista som jag snott av Mirjam! :)


1. Hur gammal är du om fem år?

24 år fyllda!

2. Vem var den sista du träffade?

Om Johan inte räknas, så Tim :)

3. Hur lång är du?

Tillräckligt, ofc!

4. Vilken var den senaste film du sett?

Mr. Popper´s penguins!:) (Poppes pingviner)

5. Vem ringde du senast?

Hem, grattade min lillasyster på födelsedagen.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?

"Vars är du?" till Johan.

7. Var är dagens planer?

För tillfället är planerna att göra klart listan, laga mat, och sedan hitta på något annat att göra!^^

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Även om jag numera har ett bra pris att ringa för så föredrar jag att smsa då det alltid är det jag gjort:)

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?

Inget av det faktiskt !

10. När såg du senast din mamma?

Jättelängesedan, kanske två månader sedan nu? Eller lite mindre än så är det nog.

11. Vilken ögonfärg har du?

Tolkningsfråga. My opinion: Diskblågröna.

12. När vaknade du idag?

Först sju någongång när Johans klocka ringde, klev sedan upp vid 8 :)

13. Har du någon gång hittat en katt?

Beroende på vad som menas, så har min familj en katt, och talandes från en allergisk familj så har vi hittat katten för oss!:) Dock hittade vi den inte på gatan. Annars finns det hundratals katter bara utanför våran dörr.

14. Vilken är din favoritplats?

Än så länge är jag inte så trivsam här, så måste nog säga hemma i Skellefteå :)

15. Vilken plats föredrar du minst?

Det finns nog en hel del platser som jag inte skulle föredra, kommer dock inte på någon just nu.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Förhoppningsvis befinner jag mig någonstans där jag följer mina drömmar och är lycklig.

17. Vad skrämde dig som barn?

Som väldigt liten, så har min mamma i alla fall sagt att jag var jätterädd för dessa vita maskrosgrejer som flög runt!

18. Vem fick dig att skratta senast?

Någon kväll när Johan var väldigt trött och delade med sig ett av sina hysteriskt roliga skratt;)

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?

Eftersom att jag inte har några, så skulle jag nog säga ja.

20. Har du stationär eller bärbar dator?

En bärbar, den är inte bäst, men just nu älskar jag den bara för att den fungerar! :)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Oftast med en T-shirt.

22. Hur många kuddar har du i sängen?

För tillfället tror jag vi har 3-4 kuddar :)

23. Hur många landskap har du bott i?

Norrbotten och Västerbotten! (det som jag bor i nu tänker jag anta inte räknas)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

ALLT. (fast barfota på vintern är inte något jag rekommenderar dock)

26. Är du social?

Skulle nog säga lagomt social.

27. Vilken är din favoritglass?

Vanlijglass med någon slags choklad är min absoluta favorit :)

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Jag skulle säga YES, säga hejdå till af om att jobba i sthlm och hoppas på ett caféjobb i Uppsala så småningom :)(och om jag inte fick det så skulle det inte vara hela världen)

29. Tycker du om Kinamat?

Skulle inte säga att all kinamat är supermegagott, men inga fel är det nej.

30. Tycker du om kaffe?

Nej det gör jag verkligen inte, enda gången det funkar är inom bakverk som chokladbollar och moccarutor!

31. Vad dricker du till frukost?

Dricker inget eftersom att jag äter gröt på vardagar, men annars så oboy eller vatten typ.

32. Sover du på någon särskild sida?

Sover på höger sida:)

33. Kan du spela poker?

Jag kan femkortspoker osv, men är verkligen inte bra på det.

34. Tycker du om att mysa?

Mysa är ju en av de bästa sakerna som finns!:)

35. Är du en beroendemänniska?

Är inte direkt beroende av att göra saker varje dag förutom äta/sova/andas/leva.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Jag har för mig att jag har träffat någon som hade det, men kommer dock inte ihåg vad denna person heter ens så.. :P

37. Vill du ha barn?

Jag vill mer än gärna ha barn i framtiden ja.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, samt lite tyska, annars kan jag bara vissa ord på andra språk.

39. Har du någonsin åkt ambulans?

När jag var liten och hade hoppat i soffan och hamnade med pannan i vardagsrumsbordskanten, inte något jag minns dock.

40. Föredrar du havet eller en pool?

Pool, mycket varmare i en sådan än i havet i Sverige i allla fall!

41. Vad spenderar du helst pengar på?

I dags läget så spenderar jag det mest bara på mat och andra nödvändigheter ! Om jag fick välja skulle det dock gå till hårförlängning, skor och nya kläder så jag kan kasta ut min gamla garderob.

42. Äger du dyra smycken?

Nej det vill jag inte påstå:P

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?

Ett tuggummi!

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Du, ofc ;)

46. Välj ett ärr på din kropp?

Har bara ett synligt, det i pannan (läs fråga 39).

47. Vad har du för ringsignal?

Iphones vanliga ringsignal, har inte orkat ändra till något vettigare.

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Tror tyvärr inte det.

49. Flirtar du mycket?

Haha, förutom med min pojkvän så flirtar jag inte så mycket!;)

50. Vart togs din profilbild för din blogg?

Både den och bilden på min header var tagen av bästa Alexander(som också gjort min design) och vid Skellefteåälven togs bilden!

51. Kan du byta olja på bilen?

Mitt slutgiltiga svar är nog: nej.

52. Har du fått fortkörningsböter?

Nej det har jag inte fått.

53. Vilken var den senaste bok du läste?

Läser en bok nu som är en hunds dagbok i ett år, på engelska! 

54. Läser du dagstidningen?

För tillfället nej, men hemma läste jag den alltid :) 

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej!

56. Dansar du i bilen?

En tolkningsfråga, I guess.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?

Mix Megapol (eller det var mer Johan som startade den men.. )

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Ritade blommor på baksidan av min telefonräkning.. (som är betald ofc)

59. När var du i kyrkan senast?

Studenten, om man bortser från logen på Tuvagården. (för i så fall på William och Malins bröllopsdag!:D)


Jag vill numera ha en pingvin med :)

Hejsan!
Sökte just in till högskolan, hemskt men sant! Om jag inte får något jobb(eller inte får ett jobb som jag trivs med) så blir det skola från vårterminen 2012, helt sjukt spännande/läskigt! Är dock lite förväntansfull :)

Såg i alla fall en film för inte så länge sedan, nämligen Mr. Popper´s penguins!Jag tyckte den var bra, det stora plusset var självklart de söta pingvinerna!:D (om du frågar mig)
Filmen är i alla fall helt klart sevärd, och om du inte har något emot Jim Carreys andra filmer kommer du nog gilla denna också!

I övrigt har det inte hänt så jättemycket roligt idag, sökt jobb, handlat, lagat jättegod mat och betalat räkningar.
Fast har förstått sett nya HIMYM och 2 ½ men, måste påstå att det är lite småspännande mer Kutcher i stället :) 


Funfunmissmiss.

Hejsan!
Idag har jag haft det mycket trevligt, då Tim nämligen kom och hälsade på!:D Länge sedan man pratade/träffade med honom så det var faktiskt väldigt roligt:) Pratade, åt bullar, spelade spel och lagade mat! Verkligen roligt att vara social med någon annan än Johan för en gångs skull^^ 

I morgon ska jag kliva upp tidigt och söka mer jobb till dem som möjligtvis inte har fått mitt CV innan! Förhoppningsvis kan någon erbjuda mig ett jobb genast!:D
Tills vidare, hade!Saknar den söta fyrbenta saken på bilden (och självklart resten av familjen också men har ingen bild på alla direkt:) )

Ends with a confession.

Hejsan!

Idag var det tänkt att jag och Johan skulle gå på loppis, dock eftersom att vi sov hur länge som helst och Johan skulle vidare tidigt till förfesten till en gasque, så blev det inget av :/ Han lovade dock att vi skulle gå nästa lördag, så hoppas att han håller det löftet! Jag gillar loppisar :) 

Har nyss ätit plättar med glass, var väldigt gott som vanligt! Ikväll blir det nog mys med kladdkaka framför två filmer som jag har fixat, hoppas bara filmerna är bra också så att kladdkakan inte är det enda bra av kvällen!:)För er som inte vet det så har jag nu i alla fall bestämt mig att söka till universitetet redan nu till våren, mest eftersom att om jag inte får något jobb så vill jag ha någon backup. Hade några val i min tanke, men eftersom att jag bara kan söka till ett av dem så är det också det jag tänker göra, och om jag inte trivs så får jag väl helt enkelt hoppa av och sedan börja på det andra programmet i höst i stället, men vi får se, kanske är detta något för mig:)
Tänker dock inte säga i bloggen vilket program det är förrän jag tar mig in, fast om jag förstås får ett jobb innan jag får veta om jag tagit mig in(Vilket jag verkligen hoppas att jag får för jag vet inte hur jag/vi ska överleva på de pengar vi har tills januari eftersom att vi måste hitta en lägenhet och mest troligen betala desposition osv på den..:P) så kommer jag att tacka nej, och därmed får ni inte veta förrän till höst..;)

Måste dock erkänna att jag är lite rädd, många säger att det är plugg hela tiden. För mig som redan behövde plugga mycket inför prov osv, känns det inte så peppande, mer skrämmande. Förhoppningsvis går det bra i alla fall:) Att mycket kommer att vara på engelska är lite skrämmande också, men har till Januari på mig att öva upp min engelska till det bättre i alla fall! (förhoppningsvis längre)