Expectation.

Hade, för en gångs skull, en kort lab idag. Det var/är fantastiskt väder ute också så kändes helt underbart. 
Var till och med faktiskt taggad på att plugga en massa idag, tills GCB började. Nu; Not so much.
Känner för att tröstshoppa lite, fast samtidigt borde jag spara som tusan i stället för att slösa. 
Well, life sucks. Så klart att jag inte kunde få må bra och vara taggad en dag, vad förväntade jag mig egentligen.Ska trösta mig genom att sitta framför TV:n hela kvällen och hoppas att det känns bättre i morgon. 
Hoppas ni andra haft en bra dag i alla fall.

Uppdate on my interesting life :P

Hej!
Kände att det kanske var dags för en uppdate, det är ju trots allt fredag :) 

Har haft lab 10-17 måndag, onsdag och fredag så har inte direkt varit piggast när jag kommit hem på kvällarna! Igår hade jag dessutom fullt upp med att rensa en massa, plugg och klippning! :)

I morgon är det Kamratskapen, vilket ungefär innebär att jag ska spendera hela dagen med en massa fysiker(mest). Det ska bli roligt, speciellt med sittning efteråt! :) Blir dock inget släpp imårrn, då förra inte slutade så jättebra har jag tänkt spendera kvällen så nykter som möjligt ^^ (dessutom för det kostar 80kr mer och borde spara pengar :) )

På söndag är det IKEA, plugg, städning och deklarering som gäller :P Har aldrig varit så många gånger på IKEA på mindre än ett år som jag varit nu, så blir det väl när man bor i närheten antar jag.. ;)


I övrigt bestämde jag mig i tisdags att jag inte skulle äta något mer fett, eftersom att det kostar pengar(och jag borde spara som sagt), och det är ju inte så bra heller egentligen:P Har dessutom inte köpt någon cykel ännu eftersom att jag insett att jag nog inte kommer orka cykla sen ändå när vi flyttat ännu längre ifrån stan.. 
Hursomhellst, så kan ni ju gissa med vad jag kom hem från affären(som jag gick till hungrig), delicatobollar som det var extrapris på! Jag är så duktig :)
( Jag höll mig ju två dagar iaf?! lite cred till mig, sen är det ju trots allt fredag.. )


Efter jag avslutat detta inlägg ska jag nog dra vidare till min fantastiska bok som jag fick i present av mamma! (Ensamma hjärtan och hemlösa hundar) Helt kär i boken, svårt att lägga ifrån mig den :) Sen blir det väl annat ovettigt resten av kvällen!
Hoppas ni har en minst lika ovettig kväll! :) (Slappna av lite!)Idag snöade det för övrigt, precis sådär lagomt vid den tidpunkt så att det faktiskt kändes skönt att inte behöva fara från skolan ännu och faktiskt ha lab. Separerade koffein från en tepåse idag, var faktiskt en ganska händelserik lab jämfört med de tidigare (man behövde inte vänta i hundra år på varje sak hela tiden!)


Så nu behöver jag inte skriva ett blogginlägg på ett tag och ni vet fortfarande vad jag ska göra! :D

Bara lite ångest.

Mått väldigt dåligt idag. Så har mest bara suttit och sett på tv halva dagen, sedan när jag insåg att det bara var skitprogram på tv:n så satte jag i gång datorn och har hunnit se Treasure Buddeis, sista HP filmen och Breaking dawn,, höhö. 


I morgon är det dock plugg för fulla muggar som gäller, har hur mycket som helst att göra och har säkerhetsdugga på måndag som jag inte pluggat alls till :) Fast det är två sidor så det känns som att det är genomförbart. 

Tyckte att denna bild passade väldigt bra gällande mig och kemi :D 
Nog för att organisk kemi är helt okej jämfört med de andra kurserna :) 


Påsklovet 2012.

Hejsan! 
Igår kom jag och Johan hem till Uppsala igen, har hunnit med två turer på stan, uppackning och lite annat sedan dess. För att summera vad som har hänt under tiden i Skellefteå på ett bra sätt så tänkte jag göra en punktlista!

 • Flyg till Skellefteå, men först brunch på max på arlanda, väldigt gott! :)

 • Några gångturer till ICA Maxi. 

 • Gångturer med Tiara.

 • Fika på Waynes.

 • En tur till stan, då bara CK var öppet dock.. !

 • Bio, Hunger Games, lätt värt.

 • God mat varje dag! :D 

 • Fyllt 20! 

 • Fått en massa fina presenter då ofc :) 

 • Fått veta att jag och Johan kommer att få ett 1:a handskontrakt från och med 1:a Maj!!!!! HELT AWESOME.

 • Massa annat!!
Ang. lägenheten så var ju självklart våran nuvarande hyresvärd tvungen att krångla till det.. Blir för det första sur över att vi inte meddelat tidigare att vi sökt lägenhet. Ja, för att vi vill ju bo i andra hand? Där vi inte ens får hänga upp hyllor samt där jag får hjärtattack varje gång jag/Johan tappar något på ditt golv? Vi vill ju verkligen inte hellre ha ett 1:a handskontrakt? Ursäkta?
Sedan vill han ha en nyckel så att han kan visa lägenheten för att nu när vi meddelat så "sent" att vi säger upp lägenheten, vi har kontrakt till den 30/6 och ska flytta helgen efter valborgs? Och du tror dessutom att du kan få någon att kolla på lägenheten nästa vecka tydligen? Okej ?


Jaja, förutom det så har lovet varit väldigt härligt! :D Synd att det snart är slut, och att jag inte har pluggat så mycket, men det fixar sig! :) Invigde systemet igår, fick en systemetpåse i födelsedagspresent av kassörskan^^ Ikväll blir det släpp på V-dala så det blir nog rätt så bra! :) 

Hoppas ni andra haft ett/en bra lov/påskledighet! :D

Hemhemma!

Sitter nu hemma i fina lilla Skellefteå, hemma i familjens nya lägenhet! :) Grymt fin må jag säga! Skulle själv ge väldigt mycket för en egen lägenhet just nu, sjukt trött på att bo i andras lägenheter för tillfället, menmen!

Här skiner i alla fall solen även om snön ligger vit på marken, ett vårväder som jag inte har så mycket emot :) Blir nog en prommis till maxiområdet för att se vad det har blivit för tillskott där och så vidare :) Har inte så mycket planer egentligen, men det ska nog bli bra ändå ska ni se! Lov ska ju ändå trots allt lov!
(säger hon som nyss pluggade lite, höhö ^^)