Ny mobil eller inte... :P

Hejsan!
Varit på stan och shoppat lite idag:) Blev faktiskt några fina fynd, till och med på rea/rabatt vissa saker! :) Känns bra i alla fall. Liten uppvärmning inför när vi ska fara till stockholm nästa måndag, hehe ;) Slutade även med en subway macka (och kaka!) ute vid älven, väldigt mysigt och gott var det! Matade några gräsänder som var väldigt söta och nästan tiggde^^

Min mobils ruta har nu för övrigt krossats lite mer, fast det var faktiskt inte helt mitt fel denna gång! Johan som bara slängde den i golvet! Haha, nä okej han satte sig på sängen och min mobil låg där och åkte ned bland en massa sladdar.. Så den är tejpad och fin nu^^
Har dock gjort mig mer sugen på att skaffa mig en ny mobil. Denna är ju faktiskt mer än två år gammal, och sprickorna i glaset har faktiskt blivit först nu senaste halvåret av en anledning! xD Får dock se, vill inte slösa en massa pengar och sedan knappt ha några kvar i september innan jag får CSN.. Men vill så gärna.. :/ Jobbigt att det ska kosta så mycket! Får se hur mycket jag slösar i Stockholm först kanske:)

I morgon blir det minigolf med Johan och Seán! Blir roligt, dock så verkar denna minigolfbana lite mer komplicerad än den i Skellefteå, men det blir kanske bra ändå :)

Nej, ska nog börja plugga en massa djur nu:P Däggdjur, fåglar, grod & kräldjur, evertebrater och fiskar, yay!  

Avslutar med en rolig bild.. ;)

Den viktigaste punkten på min lista:


Mer bilder :D

  
 
   
 

Nya lägenheten, blev inte så mycket bilder för att den är inte så stor som sagt.. ;)
Lyxmiddag av Johan :) Picknick inomhus för att det regnade! Midsommar, suring och sill.
MIN FAVORITSERIE!!!!!!!!!!! Fast på engelska, men älskar den ändå :) Har sökt efter den hur länge som helst eftersom att den inte finns på svenska, sedan när min pojkvän frågar om jag kollat efter den engelska så inser jag att det kanske inte är så dålig pojkvän jag har ändå.. ;)
Sista bilden är när vi framställde acetylsalicylsyra, tyckte det var roligt för att mamma är allergisk mot detta ^^

Bucket list.

Tänker nu dela med mig, åtminstone en del av, min "bucket list" :)

  
  
  
  
  
  
  

Det har regnat hela dagen dessutom.

Hej!

Försökte skriva ett inlägg i går, men visade sig att de var för upptagna att förstöra allting totalt? Hehe, okej de kanske inte förstörde allt totalt, men de har gjort om allt så det blev helt plötsligt jobbigt att skriva ett inlägg.. :P

Har haft fullt upp idag, började nio och slutade 17.30, kan helt klart påstå att de proppat oss med information hela dagen.. Har dessutom insett att den här delen av kursen kanske inte kommer vara så roligt som jag trodde, mest för att det är en massa insekter osv :/ Hade lite av det roliga idag dock, fåglar och däggdjur! :D Något annat som suger är dock att vi ska lära oss 125 st fåglar men ha 12st på tentan ^^ Men eftersom att min pappa är fågelskådare och gillar att jag ska plugga på en massa fåglar ska jag inte klaga så jättemycket :)

Midsommarafton var för övrigt väldigt trevlig! Hela helgen var väldigt skön, trevligt att inte behöva plugga på en hel helg utan några måsten liksom! :D Läste ut hungergames redan i lördags, hehe ^^ Den var förbannat bra! Ångrar dock lite att jag läste på svenska, för tycker att översättningen var otroligt dålig ibland (alltså en del meningar var konstiga helt enkelt..:P) och det är inte något jag brukar tänka på så.. xD

Dessutom fick jag veta att Sofia fått en goldenvalp! LÄTT avis. Men om jag någon gång drar mig till kina vet jag vars jag ska i alla fall, verkar som att kina vill hålla kvar Sofia så jag får väl helt enkelt ge upp att jag kommer få tillbaka min Sofia :( Men får träffa henne nu i sommar när jag/hon kommer hem i alla fall :D (hoppas jag iaf:( )

Kommer inte på allt för mycket mer att skriva atm, så ni får ha det så bra tills vidare! 
Själv ska jag plugga sönder, puss på den!

Seriöst finns det inget ni vill läsa på min blogg? Saker ni faktiskt vill veta? Känns som att mitt bloggande är sämst och jag vet inte ens vilka som läser eller varför folk ens läser min blogg? Min bloggtorka gör det inte bättre heller:D

Hungergames.

Sitter för tillfället och pluggar in en massa blommor, buskar och träd! It´s so funfun, not :P Mycket roligare att faktiskt vara ute i fält och lära sig blommorna med en lärare måste jag erkänna. Känns inte allt för lovande vill jag säga! Tror nästan jag måste fara till ica och handla lunch till i morgon och sedan lite tröstglass^^ GBs nya halvliterspack med sandwich är för övrigt otroligt god! Smakat det en gång tidigare för ett tag sedan :)


Längtar dock till fredag för då är det långhelg och inget att plugga på, vilket kommer kännas otroligt bra! Lite synd att sommarlovet är längre bort än vanligt faktiskt:P Tror jag ska köra på sommarjobb nästa år i stället för sommarkurs.. ;) Men förhoppningsvis klarar jag denna kurs och kan då få gå de kurser jag vill gå sedan, känns väldigt bra!


Nä, kanske ska dra mig mot ICA nu, så att jag kan tröstäta lite glass och fortsätta med pluggandet!;)


Funderar för övrigt att börja läsa hunger games (dvs boken jag köpt som har alla tre delar) på onsdag. Men vill inte att det ska påverka mitt pluggande sedan så måste ha läst ut den innan söndag, vad tror ni? Hinner jag? :)
(ganska snabb på att läsa^^) Vill läsa den nu eftersom att det kommer snart komma hem 4 böcker som jag väldigt gärna också vill läsa i sommar, men måste läsa hunger games först :D hehe, massa tvång här:PBlommor och picknick :)

Idag hade jag och johan tänkt gå ut och ha picknick och ha det mysigt, när man dock tittar ut genom fönstret så spöregnar det, och enligt väderrapporten ska det göra det ungefär hela dagen idag och i morogn, yaay! Så blev nog lite dåligt med det, kändes inte så lockande att gå ut att hitta blommor som jag ska testa att nyckla heller, vilket var lite sämre :/ Får väl vänta tills det blir lite finare väder, vilket det förhoppningsvis blir någon gång :)

Pluggar för tillfället en massa blommor, har ca 200 att lära, av dessa kunde jag ungefär 5 från början, så man kan väl som säga att jag har lite att lära.. :P Men kan några fler än 5 arter numera i alla fall !
Är mer rädd inför den tredje delen av provet, dvs nycklingen :S (man ska alltså använda floran för att ta reda på vilken sorts blomma man håller i, olika sex blommor eller gräs osv, på 2 timmar... :S)

Måste säga att ända sedan jag började denna kurs har min värld blivit mycket större, helt plötsligt när jag tittar på gräs ser jag inte bara gräs längre! När man sedan cyklar förbi olika saker utomhus vet vad man vad det heter, helt fantastiskt känsla ibland ^^


Saknar dessa babes väldigt mycket :* Och om inte allt för länge ska jag få träffa dem båda! Ångrar lite att jag inte valde att övertala Johan att stanna längre i Skellefteå, men det får väl bli bra ändå.. :)


Update: picknicken blev inomhus :) Funkade finfint!

Fragaria vesca.

Hej, ledsen för att mitt bloggande är dåligt som sagt.
Kan inte lova att det kommer bli bättre heller, pluggar fortfarande till skillnad från andra, och annars har jag inte så stor lust att sitta framför datorn och hitta på vad jag ska skriva på min blogg :) 

Började igår min sommarkurs, det kändes sjukt bra! Känns som att jag faktiskt går något som jag vill just nu och det känns så fantastiskt :) Jag lär mig saker som jag faktist vill lära mig!
Floristik för tillfället, vilket jag trodde inte skulle vara så roligt, men faktiskt väldigt roligt att lära sig en massa arter på svenska och latin :) Sedan har min grupp en jättebra lärare vilket väger upp ganska mycket! :)
På måndag ska vi åka på en "utflykt" till ett kärr(typ av våtmark) och typ kolla vad det finns där. Dock står det; ta med stövlar, massa fika och badkläder. Så det låter inte så tråkigt om ni frågar mig! ;)

Har för övrigt fulaste brännan atm, måste komma ihåg att ta på mig solskydd så fort jag går ut tydligen... Inte så fint :S

Bio i morgon också, snow white and the huntsman, har velat se den enda sedan jag såg trailern så taggar verkligen! :) Har dessutom hållit mig från godsaker hela veckan (bonuspoäng?) så ska bli gott att få frossa lite^^
Ska försöka ta upp träningen också, har bara lite svårt att bestämma vad jag ska göra riktigt, menmen det ordnar sig :)

Eftersom att det är skelleftebor som tar studenter så tänkte jag avsluta med en studentbild! 

(okej jag ljög, det fick bli två!)

HA EN BRA HELG!:D

Och för den som undrade; rubriken är smultron.