Papers.

Idag har det inte varit så många knop, så går det väl om man är uppe allt för sent och är tvungen att vakna sju för att ta hand om vovven antar jag.. ^^ 
Har mest slöat och läst lite olika tidningar :D I morgon blir det dock lite mer händelserikt då jag och Johan ska på stadsfesten och kolla in läget! ;D Förhoppningsvis är det inte kokhett heller så man kan gå runt en liten stund utan att avlida :) 

Nu ska jag dock lägga mig och läsa Härliga Hund! :)
Hoppas ni andra får en rolig/härlig/you name it morgondag! :)

Watermelon.

Hejsan! 
Ville mest bara påpeka att det är väldigt varmt ute! Har för ovanligheternas skull faktiskt inte solat idag, det var tillräckligt varmt ändå, och hade ändå andra saker för mig, så helt okej!;) 
Två dagar kvar med vaktandet av Tiara (behöver inte kliva upp sju tills jag börjar jobba i alla fall !)

Sedan blir det nog stadsfesten på fredag, samt kyrkmarknaden(Piteå) på lördag, DET taggar vi ännu mer!:D

Dock hade nog en glass eller en fet vattenmelon suttit väldigt bra nu!!Blogginglogging.

Har nu stekt i solen lite till och från, har dock varit sjukt varmt så har suttit en hel del i skuggan. Åt även lite B&J, var helt underbart gott i solen! :D Fast, var tvungen att äta snabbt så att den inte skulle smälta!

I övrigt har jag tagit hand om Tiara och dessutom hunnit med lite jobbsökande! Nu ska jag nog ta och göra mig lite mat och ikväll blir det nog en åktur på inlines!
Känns som en effektiv dag, även om den kanske inte varit så fullständigt effektiv!^^Matigt.

Här har ni mest vad vi åt på midsommar! (eftersom att det var det mesta jag tog kort på..^^) :

:
Tyvärr glömde jag ta kort på efterrätten! Det blev i alla fall jordgubbar, glass och en jättegod kladdkaka!
Därefter blev det även skumtomtar! ^^


Solen skiner, himlen är blå.

Just nu skiner solen och det känns underbart! 
Tänkte egentligen uppdatera med midsommarbilder men kände inte för det just nu, sitter i alla fall ute i det fina vädret och tar det lugnt! (och hindrar hunden från att rymma halva tiden).. 
Nä nu bär det av till solstolen strax!


Tierd and stuff.

Hejhej, dålig uppdatering I know.
Min ursäkt: det är "sommarlov".

Har för övrigt inte hänt så mycket heller, mest klivit upp tidigt för att ta hand om Tiara, och när väl det är slut har jag varit astrött och inte orkat göra så mycket alls.. :) 
(kan bero på att jag har lagt mig senare än vad jag borde för att vara pigg från klockan sju, men jag vet inte:) )

Idag bakade jag dock limpor! Hela sex stycken, fast Johan hjälpte till:) Sedan skrev jag av en massa recept från mammas kokbok, kan ju vara bra att ha sedan när man flyttar!:D 
Har dock inte börjat söka jobb än (inte bra) och inte heller hittat någon lägenhet, åtminstone är det två månader kvar innan Johans upprop är, vilket känns en aningens mer lugnande :) 

I morgon är det i alla fall midsommar som mest troligen kommer firas med en massa gott, bland annat skumtomtar, JA DU LÄSTE RÄTT, mamma fryste in en hel låda i julas;) Vad kan jag säga? det är min familj :) 

Puss !Just take me somewhere, anywhere than here.


Prettiest.

People always tell you life is short, live your life the fullest. 
They come with excuses like; well I´ve spend alot money and stuff, but life is short!
But the question is really, what is the defenition for a short life? How do you live your life the fullest? When should you stop? Where is the line?
Well, the line is your own to draw, not anybody else, so don´t ever do someting that crosses the line you have drawn. EVER. Only do stuff that makes you happy, because you know what? 
Thank you.

Tiden går för snabbt.

I dag var det en vecka sen jag tog studenten, helt sjukt att en hel vecka har gått! Speciellt då det känns som att det har hänt så mycket.. Egentligen har det kanske inte hänt SÅ mycket, utan mest tre speciella saker, om man bortser från studenten och allt det där ! 
Har ju klippt bort mitt hår!!! Sen opererat tanden (smärtan..), och ja, den sista saken är kanske mer speciell för mig än vad den är för någon annan, den gjorde så att det började kännas bra igen i alla fall :) Som att kanske är det så att allting ordnar sig i slutändan ändå.. 

Saknar dock mina klassisar!:/ 


Min studentskylt :)


Litesmåneråt.

Inte ätit ordentligt med mat på två dagar, (inte fått behålla maten den senaste dagen).
Life is great och så vidare.  
Är hungrig, hade inte så mycket att säga egentligen. Förstår inte varför jag ska vara sjuk på lov hela tiden, not fair! Vill vara ute och göra något, vad som helst.

Det får väl bli någon annan gång helt enkelt.. :)Matprat:]

Bra start på sommarlovet att sitta hemma och mest tycka synd om sig själv.. Eller? 
Har bara druckit nyponsoppa sedan tolv, nackdelen med denna är att man inte blir mätt,, men tack och lov är den i alla fall god:) Vet inte om jag kan äta så mycket än, något som dock slog mig som jag borde kunna äta, är fiskbullar!!!! Och därför blev jag nu jättesugen på det.. HEHE:]
Har för övrigt också ont, inte himmelriket att ha tagit bort en tand(som man inte ens har plågats av från början, fast tyckte ändå det var bra att ta bort den innan;) ) 

Ni kanske tycker att det här är ett inlägg om inget, men här kommer helomvändningen:

UPPSKATTA MATEN, ÄT SOM TUSAN OCH LEV LIVET ♥

Ska sluta klaga och uppskatta det jag får här i livet (speciellt när jag kan börja äta mat utan att plågas igen)
(ja jag är hungrig..)

Därför får ni en bild på ett annat matvrak med! (som också gillar nyponsoppa^^) :Seriöst jättesugen på fiskbullar... *pik* *pik*

Idag: Hej frilla, I morgon: Hejdå tand.

Här har ni resultatet efter klippningen!! :(finns tydligare bild på facebook om ni vill se!)

Köpte också en ny kamera idag och är riktigt nöjd med den faktiskt!<3
I morgon är det operation som gäller och därför tidig morgon, hoppas på att jag inte är allt för drogad hela dagen! (Och förhoppnigsvis kan äta något allteftersom annars kommer jag att dö)

TRETTONDEJUNITVÅTUSENELVA.

Är lite nervös idag, ska nämligen klippa mig om ungefär två timmar! Anledningen till att jag är nervös är för att det kommer att bli en helt ny frisyr!! Ni får se resultatet när det är klart ;)
Hoppas på att den blir bra.. :S

Något jag är ännu mer nervös över är att jag ska operera bort min visdomstand som växer snett i morgon ! Sjukt nervös, men mest troligen blir det inga problem, kan ändå inte låta bli att va nervös !:S 

I övrigt är jag mest glad just nu, kanske är det för att jag sovit bra på hur länge som helst för att det för en gångs skull har varit kallt i mitt rum i stället för kokande hett!:D 
Det hela känns som bara bra :)

Nu ska jag nog gå och kolla till Tiara, hon ser ut att sakna mig ;)
PUSS!
Videoo.

För dem som inte var med på stan när NV3C sjöng så fint, så kan ni se en fin fin video här!:D
Snart bär det av till stan för middag med bästa klassen! (fler bilder kommer någon annan gång!)
Puss !

Studenten är över ! :D :( :S :]

Igår var sjukt rolig! Det är svårt att förklara själva känslan, hur som känns det i alla fall väldigt skönt att ta studenten och även känna att jag inte behöver plugga på minst ett år!:D (fast samtidigt så har jag lite panik men det behöver vi ju inte prata om) 

Hade som sagt väldigt rolig både på dagen och kvällen och det kommer verkligen vara en oförglömlig dag!


Idag mår man dock som man förtjänar.. 


Idag har även världens bästa Alexander har fixat min blogg och blev sjukt nöjd!:D (som vanligt^^)

Sedan blir det kycklingsallad till middag och jordgubbar&glass till efterrätt, kandet bli bättre?! 
NEJ!;DPÅ TOPP.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEN
-FYFAN VAD JAG ÄR BÄST!

TAGGA FEST IKVÄLL FOLKET!!!!!!

Smörigt sagt kanske.

Klassen har klätt skrindan idag, hoppas de gjort ett awesome jobb även utan mig!:D 
Nu undrar ni självklart varför jag inte var där, jo, Emelie märkte helt plötsligt att klockan var kvart över fem även om hon nyss var helt bombsäker på att klockan nyss var tre. Eftersom att jag inte ätit och skulle ha varit hos jennifer halv sex för att få skjuts, kunde jag inte följa med helt enkelt ! 
Jaja, ingen dog nu utan min närvaro :) 


OCH I MORGON TAR VI STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Alltså seriöst, vad hände? Tiden har gått alldeles för snabbt! 
Samtidigt säger de ju att tiden alltid går fortare när man har roligt, och för tusan så roliga dessa tre år med denna klass har varit, skulle verkligen inte byta ut någon ur min klass mot någon annan, VERKLIGEN INTE! Ni e så bra allihopa!:D Seriöst tack så mycket ni har verkligen påverkat mig en hel del!:D:D (positivt alltså)


Vissamänniskor"får"/kan/törsjagintepratameddock,mendugavmigtrotsalltmeränvissaandragjordeislutändan.

Bara ett påstående.

Det är sjuuuuuuuuuuuuuuUUUuuuuuuuuuUUUUuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUuuuuuuuuuuuUuUuuuuuukt varmt.
Speciellt då man sover på övermvåningen och just cyklat hem från bonnstan (6/7km) tagga sova nuu eller? xD
Är dessutom pigg som tusan.. AJA!:D

Just simple words.

Såg på alla fina människor som gick på balen idag, hittade bästa platsen(trodde jag) tills alla helt plötsligt ställde sig för mig när folk började komma, tack så mycket. Såg på de flesta i några sekunder i alla fall !

Just nu slår jag ihjäl min tv för att den ska sluta pipa samtidigt som jag dampar på att vårat internet bara fungerar ibland samt att alla våra grannar helt plötsligt har lösenord skyddat sina trådlösa internet. Inte så glad tjej alltså. 
Så en bild får ni någon annan gång, puss !

Hejhåhejhå.

Som sagt är inte blogguppdateringen på topp. I lördags var det klassfest, vilken var mycket rolig tycker jag!:D Mycket nöjd över att jag tog mig dit i alla fall !:D I morgon blir det förhoppningsvis hårfärgning och sedan ska jag dra ned till stan och kolla folket som ska gå på balen, har höga förväntningar så hoppas på att alla är pangsnygga/vackra/söta/osvosv då!;D (ingen press:) )

På onsdag blir det brännbollstunering/festliknande. Torsdag stipendieutdelning och mingel. 
PÅ FREDAG HÄNDER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(om ni inte vet vad som händer så kan ni ju glömma föregående menig)

Det var allt för mig, och eftersom att det finns en risk att mamma väcker mig 6 i morgon så säger jag godnatt. 

Sen så saknar jag min honsomfinsspåandrasidanjordenbabe. Önskar du vore här !

Med denna bild säger jag godnatt!:)


The exitement is slående.

Har inte bloggat så mycket på några dagar nu, kan inte påstå att dessa dagar varit särskilt händelserika men har ändå inte riktigt tagit mig tiden att blogga! I tisdags bakades det chokladbollar som mest troligen är uppätna nu(om jag känner mina småsyskon rätt). Sedan har jag mest slappat, sett film eller serier med min älskling. Om jag inte passat familjens nykomling!<3 Mycket dator har det dock inte, och mindre lär det bli!
Var bland annat på bibblan idag och lånade icke-skola relaterade böcker för första gången på evigheter, hela 7 stycken blev det! Sedan blev det lite solande då solen tittade fram!

Ikväll vet jag inte vad som händer, kände mig dock lite småsugen på en inlinestur så det blir nog något liknande!:)
Hoppas ni andra också får en riktigt härlig kväll!:)