Recentior 2012 återigen :)

Nu är mottagningen inte långt borta, börjar i övermorgon och jag är övertaggad! :D För er som inte fattar vad mottagningen är, så är det väl helt enkelt en slags nollning. Fast inte så mycket nollning, dvs ingen alkoholhets och liknande! Fick höra av en fadder att några andra bland annat puttar folk baklänges i ån typ, vill påpeka att Fyrisån alltså inte är det renaste stället och är ganska strömt, så inget jag skulle vilja prova på... Och vi är dessutom inte "nollor" utan "reccar"(utalas med s och är förkortning på recentior), kanske inte jättestor skillnad men nu fattar ni alla fall om jag skulle göra er förvirrad hädanefter! :)  

Har dock lite jag måste göra innan dess, men det ska bli så skönt när det är över och mottagningen börjar! :) Synd att skolan börjar så tidigt bara, vi börjar alltså på skolan på onsdag, medan "alla" andra börjar 3:e september. Inte så att jag inte vill börja skolan men tror att man kan njuta mer av mottagningen om man inte behöver kliva upp tidigt varje dag:) Som tur är så börjar vi i alla fall 9 numera, älska biologi! 

För er som inte fattar varför jag ska vara med på nollningen som recce, jag ska alltså detta halvår gå med de som börjar nu. Därför har jag, och de flesta av mina klasskompisar valt att vara med på mottagningen :) Eftersom att denna mottagning dessutom är 100 ggr större än vad våran är så är det svårt att motstå! ;) Funderar dock på att söka som fadder nästa år, men roligt att få vara med om denna mottagning först innan man bestämmer sig för att vara fadder :)
 
För er som fortfarande är förvirrade: går alltså detta halvår med de som börjar nu, hoppar sedan tillbaka till de jag gick med förra halvåret och går ett nytt halvår, för att sedan hoppa tillbaka till de jag ska börja med nu för ett nytt halvår, sedan är det valbara kurser sista året så då är det mindre komplicerat ;) För er som fortfarande inte fattar, nej jag vet, det är komplicerat :)

Långt informativt inlägg ;)

Hej!
Har haft lite ångest över att skriva sen vi kom hem från Grekland eftersom att jag inte orkat ladda upp bilderna från kameran ännu.. Inte så att det är jobbigt eller så, bara det att jag inte har tagit mig tiden. Och har fortfarande inte gjort det så får skriva om Grekland i ett annat inlägg! :D Sorry :)

Dock har jag tagit tag i en massa andra grejer! Bland annat läst min favoritserie (Lejonhinnans sång) för hundronde gången, fast denna gång på engelska! Eftersom att de inte längre går att få tag på svenska :P Kan inte tröttna på de böckerna helt enkelt :)

Även sett klart det som finns av Game of Thrones, såg alltså hela andra säsongen igår.. Insett att jag gillar serien till en viss del i alla fall, tycker dock att den är lite för "våldsam" eller vad man ska säga.. Det jag snackar om är att de brutalt dödar människor/djur och de visar alltså detta i rutan, aldrig gillat att se blod/skador/brutalt våld på tv och detta är värre än vanligt. Sen är det ju självklart andra saker som är tveksamma, men jag gillar drakarna/vargarna i alla fall! ;)

Även storstädat hela lägenheten. Vilket betyder att jag har alltså rensat ut allt som inte behövs och putsat speglarna, skurat, dammtorkat och dammsugat! Ställde även alla böcker i bokhyllan efter storleksordning, alltid något som jag stört mig på om det inte är så^^ Bokhyllan börjar vara lite väl liten snart dock :/ Då har jag ändå valt att lägga undan en massa böcker när vi flyttade in (ungefär som hälften av alla andra grejer som vi har, vårat förråd är smockat!.).
 
Längtar dessutom tills vi får pengar någon gång, för har sjukt mycket jag vill shoppa just nu!!!(bland annat studentlitteratur!) Extra jobbigt eftersom att det är ganska tight budget för tillfället eftersom att vi inte har någon aning om när vi ska få csn och hyran ska betalas! Men det brukar alltid lösa sig, så det gör nog det denna gång med :)
 
Fick för övrigt en femma på biokemin! Sjukt nöjd med det betyget! Vill verkligen hämta ut tentan och se hur detta gick till.. ;) Mottagningen börjar dessutom på måndag så jag längtar verkligen, ska bli sjukt roligt hoppas jag! :D

Snart utomlands!

Hejsan! 
Håller för tillfället på att packa inför Grekland! :D Känner mig lite stressad av någon anledning.. 

Vårt flyg går 06.35 i morgon, så eftersom att det inte går några bussar och jag och Johan inte vill cykla med min feta resväska på cykeln(går eventuellt inte ens?) ska vi vara uppe heeela natten! 
Tillbringar tiden hos Seán och eventuellt en nationspub ett tag, kommer förhoppningsvis inte vilja gå och lägga mig tidigt i morgon ändå..  :) Ska vara soligt och varmt på Karpathos hela veckan så det känns lovande! :) 

Ska fortsätta göra allt i ordning nu! Hoppas ni alla har det bra medans jag är borta! :)


Vuxet värre.

Idag har jag varit vuxen och ställt mig i bostadskö! Någon gång måste ju vara den första, hehe ^^ Är ju lika bra att stå i kö, förlorar ju inget på det i alla fall! :) 
 
I övrigt har det inte hänt så jättemycket sedan jag skrev sist. Var som sagt hos Seán i torsdags och hade det trevligt! Dock väldigt glad över att jag åt nudlar vid typ 3 eftersom att även om det var tänkt att vi skulle äta vid 6-7 så blev det närmare 9 vi åt middag! Engångsgrillarna krånglade så det mesta blev i princip fail.. :P Men gott vare i slutändan ändå :) 
 
Gick ut för att gå en stund i går också, var mysigt.
Det är synd att det inte är så bra väder idag, hade tänkt jobba på brännan lite innan vi far till Grekland! Eftersom att jag oftast brukar bli röd direkt när jag solar så tänkte jag en lite bättre grund än nu kanske gör det lite bättre! Med en massa moln på himlen blir man dock inte så brun tyvärr.. Och verkar inte bli bättre väder resten av dagarna som är kvar heller så! :/ Får väl helt enkelt bre på en massa solskydd 24/7 när jag är i Grekland då^^
 
Bjuder på några bilder från förra året då jag och Johan åkte till Turkiet på påsklovet! :)

 
 
 
Insåg att jag tagit en massa kort på mat också ^^ Men det var en massa god mat dock! Hade "all inclusive" så det var helt sjukt mycket mat varje dag frukost/lunch/middag! Dessutom hade de värsta efterrättsbuffén både till lunch och middag, så man kan lungt säga att vi blev bortskämda.. ;) 

Vi kör dock inte på det denna gång, utan kommer testa lite olika restauranger i stället! 
Blir ju lite billigare på det sättet med.. :)

Uppdate on my life :)

Cyklade till boländerna idag! Blev bland annat inköp av myggnät så att vi äntligen kan ha fönstret öppet utan att riskera att få in en massa oönskade mygg! :) (och andra eventuellt äckliga kryp). Blev såklart lite mat också, blir alltid lite överväldigad över att gå på coop och citygross här, sjukt stora affärer med sjukt mycket grejer! 
 
Har även börjat se på Game of Thrones, några i min klass pratade om denna så tänkte kolla in det hela! Har inte riktigt bestämt mig om jag ska gilla den eller inte ännu, men det brukar ta ett tag för mig innan jag gillar serier så^^ Har dessutom bara sett tre avsnitt ännu, och jag gillar ju de faktum att det är lite fantasy av det hela. Hade dock uppskattat mer fantasydel, inte alltid varit jättestort fan av krigarfilmer och detta verkar vara mer en krigarserie än fantasyserie hittils. Men den har potential än så länge:)

Borde verkligen bli bättre på att ta bilder, men så är det så mycket som jag borde göra egentligen så.. :) Ska i alla fall till Seán i morgon på "äventyr" så vi får se om det kanske blir någon rolig bild därifrån! 
Ska nog sova nu, godnatt mina vänner!