Mamicomestomorrow.



Vill verkligen hem till påsk så jag får träffa denna sötnosen <3 

Men i morgon får jag träffa mamma i alla fall, så det blir ju väldigt nice! :D Längtar verkligen :) Synd att man måste gå skola bara, men det är ju sånt man måste stå ut med :P Hon stannar ända till på söndag i alla fall så har ju hela lördag på oss att göra något om vi inte skulle hinna med det vi ville innan ! :) 


I övrigt var 04-släppet på Norrlands verkligen inget jag ångrar, var hur roligt som helst! :) 
Förutom det har jag mest bara tråkiga grejer att berätta som om hur tråkigt lång våran lab var i måndags osv ;) 

Nä snart ska jag nog gå och sova så att jag inte är dödstrött i morgon när mamma kommer :) 
Godnatt!

Nollfyrasläpp!

Har mest storstädat idag, min kära moder kommer ju hit, så då kan det ju inte se ut hur som helst! :)

Ikväll blir det dock fest, det är nämligen 04-släpp på Norrlands nation! Can´t wait! :D Blir ett perfekt sätt att fira att Grundläggande kemi är över och dränka mina sorger över att jag bara går en 2,5 veckors kurs nu sen har tenta igen! :)

Sedan om det blir att vara uppe till 04 vet jag inte, men det ska bli roligt i alla fall! :) 


Lite förtidig present;)

Har nyligen köpt denna otroligt finfina väska då min gamla adidas gått sönder!:





Eller rättare sagt, det var pappa som betalade och det var en tidig födelsedagspresent :) Men den är jättefin och jag älskar den redan! Tack pappa! :D

Gick emot trenden som jag haft att bara ha axelväskor till en ryggsäck! Bra för ryggen ni vet;)
Jag har blivit så vuxen.. Tur att det var en 20-års present då ! :)

Mumblemumble.



Summerar dagens föreläsningar ganska bra tycker jag! Vi var trötta, det var ett fett hål emellan, Jan är inte den mest pedagogiska människan, det var ingen bra blandning helt enkelt. Vilken tur att det bara är en 2,5 veckors kurs så att det är snart över! Eller hur var det nu ? Har alltså redan panik över en kurs som jag började idag, känns bra.
MEN, sen blir det organisk kemi, sen biokemi och efter sommaren blir det nollning och biologi, jag längtar!!! :) 

Igår var det alltså tenta, det gick okej hoppas jag, lite arg över att det var svårare uppgifter än vad det varit tidigare på de tentor vi fick, men aja. 

Snart ikväll blir det mys framför film, det blir bra :)

Take it easy!

Pluggat mest hela tiden så fort jag fått ledig tid, så nördig är jag! Idag var det dock lab så det har inte hunnit bli så mycket plugg ännu, men Johan ska snart dra på filmkväll så då får jag det lugn och ro! :) Tänkte då plugga i någon timma sedan blir det att se lite serier, det är ju trots allt fredag idag!  :D 

Nä nu ska jag stänga av datorn tills vidare och börja plugga lite, hoppas ni får en trevlig fredagkväll och helg!
Tentaplugg är det som gäller här i alla fall! :P



Etanal.

Idag har vi haft datorlab, verkligen inte så roligt måste jag påstå.. Men när jag kom hem blev det i alla fall träning direkt! :)

Dagens roligaste var dock: Föreläsaren (föreläsning inom organisk kemi) : "och det slutar ju på anal! Har man inget annat roligt att tänka på för stunden kan man ju alltid tänka på snusk!"

I morgon blir det plugg för hela slanten, föreläsning 10-12 ska stanna kvar på skolan och vara fullständigt seriös och sitta i bibblan och läsa en massa i boken.. Har nämligen insett att jag har en massa sidor jag borde läsa igenom (bara sisådär 600) så det är morgondagens uppgift! Dock ska jag prioritera några sidor av dessa ja :) 
Sedan är det kemistuga på kvällen men vet inte om jag ska gå på den eller inte, har inte så många frågor än så länge.. 

I går fick vi förresten gratis godishjärtan av Telia vilket var något som vi gärna utnyttjade! ^^




Gott var det i alla fall!

Sedan fick jag en sockerkaksform av min älskling och sugrör som jag har sagt att jag vill ha! ^^ 

Själv köpte jag te och en sådan här:


(finns som blomma också men det är inte lika manligt tänkte jag;) )

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag och får en fin resten av veckan för ni kommer nog inte se så mycket mer av mig, tenta nästa torsdag! Kramar!

Hjärtans dag.

För den som möjligtvis har missat det så är det Alla hjärtans dag i dag! :) För mig är det en väldigt mysig dag, eller har åtminstone blivit det nu de senaste två åren! :) Ikväll ska jag och johan mest bara se film här hemma och mysa. Dela med oss några presenter förstås! Är väldigt nyfiken på vad han har köpt åt mig ^^ 

Varför jag är uppe kl. 8 när jag inte börjar förrän 13 är kanske en gåta, men kunde helt plötsligt inte sova längre! Så ska göra mig i ordning, äta frukost och sedan gå till willys och köpa kyckling och gelehjärtan(gratis från telia!). Sedan blir det väl lite plugg antar jag :) 

Hoppas alla får en riktigt bra/trevlig/mysig/you-name-it Alla hjärtans dag, med eller utan pojkvän/flickvän! :)



It was a great time! :)

I går hände det mycket saker vill jag säga! Var först hos Seán på brunch med en massa andra boys, american pancakes, backon, äggröra och vita bönor. Mycket gott helt enkelt :)

Efter brunchen blev det att dra vidare till Mikaela för att förfesta en stund. Till slut blev det att dra sig vidare till Smålands nation för att gå på Naturvetargasque! Var väldigt mysigt, trevligt osvosv! :) Maten hade helt klart vara bättre (tex välstekt kött!, Emelie vill ha det välstekt och inget annat!), men det gick ned ändå mest troligen för att jag var hungrig och lite lullig! Väldigt härlig stämning var det i alla fall, och satt runt en massa biologer + Johan och hans kompisar så det var faktist jättetrevligt! :)


Idag är det dock inte lika roliga grejer som har hänt, mest slappat och inte orkat ta tag i plugget. Har dock redovisning på måndag så har varit tvungen att ta tag i det hela nu på kvällskvisten! Resultatet blev två jättefula OH-papper och jag kan fortfarande inte alls det jag ska säga utantill. Förhoppningsvis går det bra ändå, har ju tid kvar att plugga på så!:)

I övermorgon är det dessutom alla hjärtans dag! OCH jag har sovmorgon med, känns bra :)




Toppen!

Dagens vill ha: iPhone 4S, lägenhet.
Dagens klädsel: Mörka jeans, conversetröja. Numera: ONEPICE! 
Dagens smink: Maskara, and stuff ;P
Dagens frisyr: Utsläppt med luggen uppsatt(som vanligt), insett att det ser förjävligt ut menmen..
Dagens händelse: Pappa kommer med goda nyheter! :) 
Dagens låt: Ahhhh,,,, bumbibjörnarna? 
Dagens planer: Skola, stan, plugg, slappa, film.
Dagens saknad: Någon gosig vovve att mysa med.... 
Dagens dummaste: Glömma börsen när man verkligen ansträngde sig för att komma ihåg allt annat!
Dagens drog: Luft e bra grejer.
Dagens kram/puss: Bara fått av Johan så finns inte så mkt att välja på! ;)
Dagens köp: Alla hjärtans dag present, svart penna, en till fyrafärgerspenna(ÄLSKAR) och tre jättefina anteckningsblock!
Dagens godis: Popcorn, senare.
Dagens humör: Lite sådär lagomt mittemellan men för tillfället är humöret på topp!:) 

"måste du ta kort på mig hela tiden?" *suck*..... ^^

Qult.

Hej!

Just nu är det så mycket att göra så att jag får panik så att jag blir neggo och vill inte göra något engentligen. Nackdelen är att jag verkligen MÅSTE göra NÅGOT eftersom att jag ska lämna in ett papper och jag kan inte bara lämna in vad som hellst eftersom att jag måste ha en redovisning om just detta på måndag. Så Grabbe är inte glad nu. Ska försöka fixa det nu.... Tycker inte om att ha panik.... Det blir inte bra då. 

MEN, på lördag blir det naturvetargasque, det ser vi fram emot! :D 



En vanlig måndag..

Gjorde duggan idag, kändes okej :) Får hoppas att det blev några poäng extra i alla fall som kan summeras till tentan sedan så att jag kan få en 5:a!:D Inga förhoppningar här inte. 

Har lite panik över att det är ca. 2,5 veckor kvar tills tentan är på denna kurs, efter det är det 2,5 veckor tills jag har tenta på den kursen. LÄNGTAR INTE.

Sedan hade jag sovmorgon i morgon. HADE. Börjar i stället 8 i morgon eftersom att en av våra föreläsare hade fått förhinder i fredags och vi inte hade föreläsning då :/(kan tillägga att jag mest är upprörd över detta eftersom att jag sov väldigt dåligt i gårnatt och såg verkligen fram emot sovmorgon i morgon och är hemskt trött) Sjukt trött på att börja 8, inte min tid på dagen att hantera seriösa föreläsningar, sedan Lab 10-17, love my life



Ska göra mitt bästa för att klara mig igenom detta, för sedan blir det biologi som gäller! Om det bara kunde gå lite fortare.. :)

Har varit duktig och tränat idag också för den som ville veta!

Godnatt!


Vårrullar och sallad :)



Detta var dagens middag, vårrullar och sallad, var extremt gott! :D Sedan så blev det melodifestival och numera ser vi på film:) Hoppas ni har en bra kväll! Kramar.


Dugga på måndag!

Att lyckas med att verkligen bara plugga på en lördag är som att försöka sova när man är extremt pigg. Har pluggat lite sedan fastnade jag framför datorn eftersom att jag kom på att jag var tvungen att skicka några mail. Kan berätta för den som är intresserad att jag nyss mailade iväg dessa mail i alla fall!:)  

Dugga på måndag, vilket känns bra eftersom att det inte är något direkt betygsgrundande, men förhoppningsvis ska man lyckas skrapa ihop något fint poäng till tentan sedan!:) 

Nej nu kanske det börjar bli dags att gå tillbaks till plugget! Har ju bara 3 uppgifter kvar av 6 och vet exakt hur jag ska göra, så det känns bra :)



Jag har så pedagogiska anteckningar.. :) 


Mat i tankarna!

Hejsan! Är lite mycket för tillfället med pluggandet, har dugga på måndag och sedan efter det måste jag ta tag i projektet samt så börjar det inte vara långt kvar inför tenta! Lätt nervös ja.

Samtidigt måste jag få lite tid för mig själv och inte plugga ibland så det blev en sådan dag idag! ^^ Har kollat runt lite på bloggar, fastnade bland annat på en matblogg respektive en bakblogg. Skulle defenetivt vilja baka mer och anstränga mig mer i min matlagning och göra mer avancerade grejer! Det är bara så himla synd att det tar så lång tid + att man måste köpa en massa grejer :/ 

Några grejer vi gjort på senaste tiden är i alla fall lite mer avancerade än vanligt och det blev jättegott! :) :

Kycklinggryta! Recept från mamma, så det fanns ingen anledning till att det skulle bli dåligt ;) 



Min mobilkamera kanske inte visar upp dens bästa sida, men jag lovar att det var VÄÄÄÄÄLDIGT gott! <3

Tacopaj! Recept från internet(lite modifierat) , och för att vara någon som inte gillar paj så tyckte jag att detta var extremt gott!





MUMS!

Sedan så blir det ett försök på laxgryt/soppa på söndag, blir spännande! :) Nog talat om mat, jag blev ju så hungrig, för när älsklingen kommer hem blir det träning först mat sen! :) Får mig att känna mig lite nyttig i alla fall! :)