Gav vovven en ny look!

Sjukt varmt i våran lägenhet för tillfället, det värsta är att oavsett att det är kallare ute nu gör det inte någon stor skillnad på värmen inomhus. Tror allvarligt inte att det finns något som drar ut/släpper in någon luft på detta ställe.. Dock så funkar ju knappt matfläkten så man kanske inte borde förvänta sig allt för mycket.. :/ Kommer säkert väga upp det hela med att vara svinkallt senare.. 

Så i stället för att dö inomhus så gick jag och Johan ut en stund idag, inte så jättemycket kallare ute då dock, men vi gick till Gottsunda centrum och där är det verkligen svalare! Blev shopping i form av en hatt! :)
Alltid velat ha en hatt (i smyg) och nu när jag hittade en fin som var billig så fick det helt enkelt bli av! :) Matchar till och med vovven fint ;)


Det är inte lätt när det är svårt.

Sedan jag kom hem i onsdags har det inte hänt så jättemycket, Johan åkte i väg till Växjö för att träffa några kompisar och jag fick vara ensam hemma tills igår! :)

Hade planerat så att jag skulle få en så bra ensam tid som möjligt!
Åkte och handlade så att jag kunde göra plättar och lyxade till det med lite lyxglass också som jag tänkte dela upp under kvällarna ^^ Dock när jag kom hem insåg jag att jag glömde det viktigaste; sylten! Så det var bara att åka tillbaka och handla igen då :P
Sedan åkte jag hem och tänkte börja se lite serier på TV:n, och upptäcker att Johans laddare funkar inte!! (bara hans dator som har en sladd till TV;n). Panikartat prövar jag alla uttag och alla möjliga sätt att få den att funka, tillslut, i ett specifikt uttag gick det bra av någon konstig anledning.. ^^ Lättad!
Dagen efter så händer en annan sak i stället; Min hårddisk (2TB) vägrar fungera! Jag gör ungefär samma sak som med laddaren, dock utan att lyckas med detta. Blev verkligen inte glad alls på något sätt. Trots att Johan nu har kommit hem så har han inte heller fått den att funka, så antar att det bara är att ge upp :/

Fick i alla fall tröstäta mig med lite glass!
 

Ska nu gå och steka lite palt som vi tog med hem från mamma! :) Ska bli väldigt gott vill jag lova!
Här är det mest bara OS som visas på TV:n tyvärr, handboll är väl okej, och lite friidrott, men resten är jag inte så intresserad av.. Men Johan tycker tydligen att det är väldigt intressant och det är ju mest jag som brukar se på TV, så får väl låta honom hållas.. ;)



Hemhemma!

Jag vet att det var länge sedan jag skrev. Och ja det händer saker i mitt liv även om jag inte alltid påskiner detta! Om det är intressant är en helt annan sak! Men okej, jag ska försöka vara bättre på att blogga! :)

Vad har hänt sedan sist då? 
 
Ja jag har varit hemhemma i Skellefteå! Väldigt skönt/trevligt/roligt/mysigt att vara hemhemma faktiskt! :) 
Bara att träffa familjen för en gångs skull är faktiskt väldigt uppskattat! För om det ska vara en sak som är en stor nackdel med att flytta långt hemifrån så är det att man knappt kan träffa sin familj längre. Mest eftersom att man på universitetet inte har lika många lov hela tiden, samt att åka hem över helgen är ganska dyrt eller ganska ovärt beroende på om man åker flyg(dyrt) eller buss/tåg(lång tid). 
 
I Skellefteå blev det i alla fall lite ditt och datt; Bjuröklubb, trästocks alla tre dagar(VÄLDIGT kallt sista kvällen), SOFIA (!), mys med Tiara, förstöra Tobbes dator (och fixa mammas gamla), Båtmuseet, bortskämd med god mat(palt och friterat var extra uppskattat!^^), hårfärgning, promenad, Bergsbykiosken(större glass finns ej!) mycket prat, pappas stuga, buss i 9*2 h(och detta är alltså inte hela vägen hem, utan till Umeå).
 
För övrigt kan jag tala om att åka tillbaka till Uppsala var ungefär som att man åkt på semester, sjukt varmt! Vi kanske inte behöver någon semester i Grekland trots allt ;) Märkte även ganska klart och tydligt att det blir mörkt mycket fortare i Uppsala jämfört med Skellefteå där det typ är ljust hela natten.. 
 
Det var helt klart värt att åka hem i alla fall, ångrar inte en sekund! Hade gärna stannat längre :) 
Eftersom att jag är sämst på att komma ihåg att använda min kamera så får ni en gammal bild på sötnosen! Som för övrigt var väldigt irriterad på mig för att jag tog en massa bilder.. ;)

 

Sleepyhead.

Åker hem i morgon, längtar! :) Inte jätteroligt att sitta i en buss i 9 timmar dock, sedan ungefär en 2 timmars bilresa hem! Blir lite variation i det hela i alla fall tack vare att Johans mamma kommer och hämtar oss! :)
 
Har inte så jättemycket att skriva om för tillfället. Var och shoppade lite saker på stan idag, mest basvaror och sådant tråkigt^^ Jag verkar inte hitta så många roliga kläder så får väl helt enkelt ge upp på den biten.. ;)

Dags att fixa inför det sista nu! Kanske lite projektarbete också :P
Sedan blir det godnatt!
 

Nördig katt.

Hejsan!
Pinsamt nog blev det inte alls så mycket shoppning för mig i Stockholm i måndags. Blev en penna och lite USA-godis.. :P Hittade inget annat speciellt som jag ville ha, så det blev inget helt enkelt.. :) 
 
Idag har jag gjort det mesta av projektarbetet, dock har jag kvar en massa skrivande men annars känns det bra! :)
 
I övermorgon åker jag och Johan hem, can´t wait! :D I morgon blir det en tur på stan också, efter det en massa packning och skrivande på projektarbetet! :) Hoppas på att bli klar innan jag är hemma, kommer dock säkert inte att hända men det går alltid bra att försöka!
 

Shopping i morgon!

Vill påpeka att jag tänkte fel när jag skrev förra blogginlägget. Hade för mig att torsdag var den 13, men det är tydligen fredag! Fredag den 13 igen? Känns som att det varit väldigt många sådana på senaste tiden.. :P
 
Gjort frukostbröd idag, och även gått på en liten promenad, var väldigt skönt. Dock är det sjukt varmt ute även om det varit molnigt hela dagen, nu har det dock börjat regna! Så förhoppningsvis blir det lite kallare nu :) Funderar på att gå ut sedan och kolla på stället där jag ska inventera blommor/Djur (projektet) för att se om jag hittar några intressanta sniglar och snäckor! Här kommer det nämligen alltid ut sniglar/snäckor på vägarna när det regnar, och inte en massa maskar som hemma.. ;)

I morgon bär det av till Stockholm! Hoppas på att vi hittar en massa fina saker som vi kan köpa! :) Eller, det blir nog mest bara jag som shoppar, men ändå ;)

Är för tillfället sjukt sugen på glass, det är som sagt ganska varmt ute, och därmed väldigt varmt här inne också.. Men lovat min sambo att vara nyttig(bortsett från i morgon och när vi är hemma såklart:D), så vad göra!:)




Sommar, sommar!

Äntligen är det sommarlov! :D Fast kanske inte riktigt sommarlov ännu nu heller, för har fortfarande ett projekt att göra, men det är inte så pass svårt, så det borde gå utan problem :) 
 
Så dagen är fri att göra vad som helst! Dock så är fantasin dålig och vädret tråkigt, så tror det mest bara blir att vara hemma och slappa :) Ska dock ta mig ut på en springtur senare idag! Så länge det inte börjar regna, vilket jag inte hopps att det gör :/ 
 
På måndag är det stockholm som gäller! Sedan på fredag åker vi hemåt till Skellefteå! Och på lördag kommer Sofia också till Skellefteå! :D yaay! Veckan kunde varken börja eller sluta bättre tycker jag! :)
 
Ska bli sjukt skönt med sommarlov! :D
 

Trött av många anledningar..

Blev inte så mycket till plugg igår. Utan blev ut lite i skogen och geocacha i typ fyra timmar.. xD Blev ordentligt med motion i alla fall, och hittade inte så många som vi ville riktigt men.. :)

I dag blev det dock lite minigolf som sagt, var väldigt trevligt även om det började regna när vi skulle åka hem, men det var bara lite regn tack och lov! :) 

Har på senaste tiden märkt att jag är väldigt trött hela tiden, sover ganska dåligt och vaknar en massa gånger varje natt. Inte så roligt. Funderar om det kanske är så att min hjärna är så inställd på att det ska vara sommarlov nu men jag måste upp tidigt varje dag och pluga en massa, vet inte riktigt... Hoppas på att det går över snart, har ju bara skola officiellt till på fredag nu, så det kanske blir bättre efter det! 
Längtar verkligen inte till att behöva kliva upp 5 på morgonen för att ha fågelexkursion dock:P Den är på tisdag, och då har vi dessutom skola till 16:45 också. Skola 11 timmar i streck, happyface! Kommer, om möjligt, fucka upp min sömn ännu mer. 

Nej ska försöka plugga lite nu, lämnar en gif åt er att bedåra under tiden! :)


Omnomnom^^