Mat i tankarna!

Hejsan! Är lite mycket för tillfället med pluggandet, har dugga på måndag och sedan efter det måste jag ta tag i projektet samt så börjar det inte vara långt kvar inför tenta! Lätt nervös ja.

Samtidigt måste jag få lite tid för mig själv och inte plugga ibland så det blev en sådan dag idag! ^^ Har kollat runt lite på bloggar, fastnade bland annat på en matblogg respektive en bakblogg. Skulle defenetivt vilja baka mer och anstränga mig mer i min matlagning och göra mer avancerade grejer! Det är bara så himla synd att det tar så lång tid + att man måste köpa en massa grejer :/ 

Några grejer vi gjort på senaste tiden är i alla fall lite mer avancerade än vanligt och det blev jättegott! :) :

Kycklinggryta! Recept från mamma, så det fanns ingen anledning till att det skulle bli dåligt ;) Min mobilkamera kanske inte visar upp dens bästa sida, men jag lovar att det var VÄÄÄÄÄLDIGT gott! <3

Tacopaj! Recept från internet(lite modifierat) , och för att vara någon som inte gillar paj så tyckte jag att detta var extremt gott!

MUMS!

Sedan så blir det ett försök på laxgryt/soppa på söndag, blir spännande! :) Nog talat om mat, jag blev ju så hungrig, för när älsklingen kommer hem blir det träning först mat sen! :) Får mig att känna mig lite nyttig i alla fall! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback