It´s funny.

På måndag bär det av hemåt. I morgon är det tvättning, städning och packning som gäller, mest troligen i den ordninge också :) Hoppas ni inte glömde släcka lamporna under Earth hour idag!


Ta sig vatten över huvudet kallas det?

I morgon är det bara en föreläsning kvar sedan är det lov i två veckor! SJUKT SKÖNT. 
Hade tänkt hinna med en massa plugg innan dess så att jag inte behövde plugga på lovet, men det går ju hemskt dåligt att plugga när man sitter och ser på tv och sitter vid datorn länge måste jag få påpeka ^^ 
Sedan att jag omöjligt hade hunnit med allting jag ville ändå är ju en helt annan sak :) 

Nej dags att fixa det jag hinner innan jag somnar! :) 

Kursinfodag.

Varit på någon slags kursinfodag idag, var väldigt intressant att höra en massa om kurser som man kan välja! Finns mycket mer kvällskurser och sommarkurser som kan vara intressanta än vad jag trodde! :) Vill välja alla kurser nu och gå alla kurser nu!!!! :) Fast det går ju inte förrän tredje året dock :/ Bortsett från vissa kurser då!

Så sitter för tillfället och knåpar ihop något fint eftersom att vi nu skulle rapportera in lite om vad vi frågat vid några postrar! Dock på 700 ord så jag måste räkna dem allihopa eftersom jag inte har ett bra Word, yaay :D

Insåg just hur mycket klockan var, och min dators batteri dör snart! Så jag måste nog sluta nu! :)

Hurtig, eller så int.

Hejsan!

Till Eva som kommenterade inlägget innan; Jag har svarat, så att du inte missar det! :)

Idag har jag varit jätteduktig och gått fram och tillbaka till skolan! Eftersom att mitt busskort har gått ut och jag inte vill slösa allt för mycket pengar så valde jag att gå i stället! :) Det var rätt skönt, och tog ca 50 minuter, helt okej ändå, sjukt vad tiden går fort när du bara går! 
Resulterade dock att jag tappade mobilen i grus så nu har min mobilskärm spruckit  i ena kanten.. Men den funkar åtminstone fortfarande så! :) Borde skaffa en ny, fast det kostar ju en massa pengar som allt annat så det blir nog inget av än.. 

Snart är det plugg som gäller då det är komplettering av kinetikuppgiften i morgon! Lätt otaggad, men hoppas att jag klarar den så att jag inte behöver göra omtenta bara.. Sjukt ovärt att jag var tvungen att ändra mig för att svaret var ologiskt (enligt mig). Så sitter och tröstäter polly nu, inser att de mest troligen jämnar ut att jag gått en massa idag, men så får det väl bli då. 

Tänkte slutligen bara gratta sötnosen som fyller hela ett år idag!! :*(ja hundar kan läsa!)
Längtar sjukt mycket tills jag ska få komma hem nu till påsken! :)

Och grattar förstås även min kära mormor som, passande nog, också fyller år idag!En sån där bra dag.

Idag har jag fixat en massa grejer hela dagen!
Nej jag bara skojade, har faktiskt suttit inne hela dagen och sett prison break och bara slöat.
Det var helt fantastiskt underbart!! 

Gick dock och köpte korven som tydligen fanns på ica(så jag behövde inte åka buss halva dagen, yaay!) till mami :) Passade på att gratta födelsedagspojken som blir fjortis idag också, min lillebror Tobbe! :) Eller, så liten som man kan vara när man är längre än sin storasyster^^

Nyss åkte Johan till Ångström och pluggar, jag hade tänkt följa med men insåg att jag ändå skulle vara lika otaggad som igår hela tiden. Så jag stannar hemma och ser film i stället! :) Bättre dag kommer jag nog inte att ha förrän på påsklovet tror jag! Har en del plugg som jag vill ha klart innan dess, så får plugga på! 
Men skönt med en ledig dag på riktigt för en gångs skull. 

Hoppas ni haft en bra dag ni med!Jag vill så gärna läsa denna bok!!! :) vill veta "what the fuzz is about", ska nog se filmen till helgen så får kanske lite insikt redan då, verkar vara jättebra!:)
(nästa helg alltså, jag har visst söndag idag.. )

Massa dator idag.

Haft lab 8-12 idag som sagt, gick faktiskt väldigt bra, hann göra allting så nu ska det bara skrivas in i programmet så är det sedan klart! :) Blev dock ingen stan, men hinner göra det i morgon då jag ändå måste in till stan för att byta buss för att ta mig till Boländerna :P 

För tillfället spenderar jag tid vid datorn medans min mobil håller på att uppdateras, hoppas det blir några förbättringar eftersom att den har börjat bli seg den senaste tiden.. :P Stackarn är ju dock två år gammal snart, och två år med mig så är det ganska bra att den ens lever! xD (speciellt för att vara en Iphone som tydligen ska gå sönder lätt när man tappar den i golvet?) 

Snart ska jag göra mat, se lite tv och sedan åka buss till Ångström för att plugga med Johan och hans klasskompisar :) En bra film skulle det tydligen bli sedan också, det gör vi tummen upp för! 
Tar med mig lite choklad för att trösta mig över att jag pluggar en fredagkväll.. :) Gott sällskap är också ett plus!

Nej, dags att göra lite mat!Sleeping angels.

Idag har jag gjort allt som var tänkt att hinnas med!:) Eller okej, nu ljög jag lite, för gjorde inte så mycket på en grej som jag hade tänkt (inför laben, som man kanske inte behövde göra egentligen) men mest för att jag fick panik för att programmet inte funkade som jag ville!:S Får väl fråga labassen i morgon hur man ska göra för att det ska bli bra :) 

I morgon är det alltså lab, dock bara 8-12, det gillas! :) Fast en datalab dock, men det kan nog bli bra ändå. 
Efter det blir det stan, och sedan hem, eller tvärt om, har inte riktigt bestämt mig vilken ordning som blir bäst ännu. Hur som helst blir det att ta sig från stan/hemifrån till skolan igen för att plugga med Johan och hans klasskompisar(de har ju tenta på måndag), och se lite film! Blir nog jättebra :) 

I helgen blir det sedan att ta sig till Boländerna och köpa korv åt mamma ^^, sedan mer plugg på ångström/kanske lite hemma och lite serier förhoppningsvis om Johan kan slita sig från pluggandet! :) 

Snart ska jag gå och lägga mig och läsa lite, hoppas ni får en trevlig helg! :)

Godnatt
Funfun!

Idag har jag haft föreläsning och första lektionen, insett att jag är körd utan lösningshäftet(facit) till detta som kostar 400kr(själva boken vi har nu kostar 500kr), yaay. Det är KUL när böckerna vägrar ha facit på uppgifter, och denna bok vet jag inte ens vad den håller på med, hoppar hit och dit som någon kanin? Inte ens varannan uppgift som i de flesta andra böcker.

I morgon blir det till föreläsning och lektion, sedan ett slags seminarium. Fast megaseriöst för vi måste skriva en rapport om det, yay. 

Idag får jag dock lägenheten för mig själv, mest troligen resten av veckan också då Johan har tenta på måndag! Just denna dag så blir det nog inte något speciellt då det enda jag ska göra är att plugga och äta mat typ, men det är ju helt okej ändå ^^

Ska ta och göra lite mat nu och sedan åka vidare till pluggets värld!
See ya later.

Snart så är man gammal!

Då min mamma önskat en önskelista till min dag, så ska hon nu få en!:)  

Till att börja med önskar jag mig dessa(klicka för större bild) böcker :Gällande Hungerspelen(hittar du här) så är det viktigt att det är just denna bok då detta är trilogin av dessa böckerna, och jag vill ha alla tre! (plus att jag gillar denna framsida mest:) )Länk.

en perfekt "börs" som rymmer allt och behöver inte ta med mig en väska! (Accent)
(eftersom att denna funkar lite som väska alltså)
Ladyshave, här. (Nya hyvlar till min rakhyvel Venus Breeze tas också gärna emot :) )
(eller båda! ^^)

I ÖVRIGT är jag tråkig:

Presentkort:
1. Studentbokhandeln (studentlitteratur, BEHÖVLIGT, finns ej i ske-å men prata med Johan så fixar han!:) )
2. H&M
3. Åhléns (mer för köksgrejer än kläder osv)
4. BIO.
5. Annat bra du kan komma på? :) 

Även pengar och ica-checkar tas gärna emot!:) 

AV MIN ÄLSKLING: Av dig vill jag helst bara ha en resa någonstans mysigt! ;) Blir mycket billigare då vi bor vid arlanda! :) Fast destination och tidpunkt måste godkännas av mig först så bara ett kort duger från början <3. ^^

Sent onödigt inlägg:)

Jag tror att jag minsann behöver ta tag i vissa grejer nu, idag (eftersom att nu är klockan tio över tolv^^), jag ska göra mitt bästa i alla fall :) 

När jag vaknar så ska jag för det första fixa en önskelista som jag lovat min mamma ganska länge nu :) Sedan så ska det tvättas, pluggas och tränas ! Fixa med lite andra grejer också om det hinns med, annars finns det ju alltid fler dagar! :)

Fast för tillfället ska jag bara gå och lägga mig för att sova, godnatt!:)Tentamen.

Hejsan!
Tenta i morgon, och är faktiskt inte så jättenervös ännu. Får väl se om det ändras innan kvällen eller om det helt enkelt känns bra (och jag sedan kanske får panik på själva tentan!). Det vet man ju aldrig.. ;) Vi får väl se!

Har dock tenta mellan 14-19 vilket känns lite nervöst! Kommer att ha hunnit bli galen innan vi ska börja skriva tentan liksom.. ;) Dock skönt eftersom att det är långt härifrån så jag behöver inte kliva upp astidigt för att hinna dit, och får dessutom tid att hitta dit då jag aldrig varit där förut.. Ni vet ju hur bra mitt lokalsinne är så, det kan ju ta en stund! xD

Efter tentan hade några från klassen i alla fall dra till någon nation och äta lite mat så det blir nog nice! Ska nog dock ta med mig lite mackor så att jag kan äta under tentan också så att jag inte behöver hungra ihäl under tentan, har nog med att tänka på tycker jag! :D 

Nej nu ska jag ta reda på vad min tentakod är och sedan nog ta tag i det hela och plugga lite till :) Vill ju inte få allt för stor panik i morgon!

Plötsligt händer det!

Halv tio satt jag där, och var helt klar med det jag hade tänkt göra idag och trodde att jag inte skulle hinna alls! Jag kan ju säga att jag blev väldigt glad! :D Så hoppade in i duschen för en långdusch och har nu till och med använt tandtråd!(inte något som jag normalt använder) :)

Så nu hade jag tänkt kolla på en uppgift och sedan kunna lägga mig med gott samvete och läsa nya numret av Härliga hund(eller kanske en kalle anka, jag har svårt att bestämma mig^^)!  Sovmorgon i morgon och den kommer att utnyttjas till fullo!Godnatt!


Pluggar, eller så inte.

Hejsan.
Jag tänker påpeka att enda anledningen till att jag skriver här just nu är att jag helt enkelt inte vill plugga. Labbat från 10-17 och det första man tänker på att efter ha gjort maten klar osv är inte "åh nu vill jag plugga!" Punkt. Även om jag  borde plugga eftersom att nu är jag faktist själv hemma då Johan är ute och ska äta på nation och planera någon fest.. Men, jag ska plugga snart :P

Hämtat ut min tenta i grundläggande kemi idag, och vill påstå att jag faktiskt är väldigt nöjd med resultatet ändå :) Önskar att det går minst lika bra på denna tenta! Om det gör det lär jag väl märka på onsdag.. :P Suger dock att den börjar 14 så jag kommer att ha gått mig själv på nerverna innan jag ens kommit till tentan. Dock är det bra eftersom att det inte är närmast att åka buss/gå dit så jag får lite extra tid på mig :) 

I övrigt är det mest bara plugg som händer i veckan, förutom på lördagkväll då det blir middag hos Seáns mamma (hon ska bjuda på någon persisk mat typ!) och skulle tydligen bli en massa spel och mys där. Sedan ska jag försöka ta mig vidare till en biolog-födelsedags-fest! Dock inget festande för mig då jag tänker plugga en massa på onsdag med, men det blir nog bra :)

Nej, nu ska jag återgå till pluggandet så att jag kanske kan få göra något lite roligare sedan!


Labbar är det bästa jag vet, eller så inte.

Igår blev det då mys framför tintin med en massa goda saker :) 

Idag så har jag haft lektion och sedan hade en klasskompis bokat grupprun där vi satt en stund och pluggade lite, var väldigt trevligt! Hann förbereda alla jobbiga frågor inför laben imorgon så det känns väldigt bra!:) Känns bra att vi bara har denna lab kvar innan tentan (på onsdag) och sen så har vi bara en lab till innan lovet! Så labbarna är inte så himla täta nästa kurs, det gillas verkligen!!

Resten av dagen blir det plugg och sedan lite tröstätning av glass framför lite tbbt senare ikväll. 
Hoppas ni får en trevligare kväll! :)2 år med dig♥

Efter laben idag har jag tagit lite paus från pluggandet, det är nämligen så att jag och min käraste firar 2 år idag!
(och ärligt talat behöver jag en liten paus)

När jag kom hem hade han till och med varit så gullig och köpt godis och röda tulpaner åt mig! :* 
Ikväll blir det mys framför lite Tintin och det är ett helt okej firande om du frågar mig! :) Bättre att spara sig till min födelsedag som inte är så långt bort! ;)

2 hela år har det i alla fall gått, och jag älskar dig mest av allt! :*(gammal bild och vi suger på pussbilder men pallar inte bry mig)

CMC.

Sittter för tillfället och har googlat en massa om CMC, miceller osv (nej ni vill inte veta).. I morgon är det nämligen lab och då var vi tvungen att svara på en massa frågor om detta eftersom att vi för första gången faktiskt ska skriva en labrapport! Mest störande eftersom att jag inte ens hittar hälften av frågorna och några av dem måste jag resonera mig till.. Längtar inte till imårrn alltså! :D 

Haft föreläsning och lektion idag också så jag kom hem för två timmar sedan ungefär och hade dessutom sovmorgon för en gångs skull :) 

Nej dags att återgå till labfrågorna så att jag förhoppningsvis kan läsa lite ur den "kurslitteratur" vi har med, tenta snart mycket att tänka på!:PTrött tjej.

Idag åkte mamma tyvärr hem :/ Och hon ska dessutom börja pendla till Umeå nu till växeln där, avundas henne inte.. Nästan så att jag önskade att jag bodde i Umeå och pluggade där nu så hade jag kunnat göra livet lite enklare för henne, men nu är det ju inte alltid livet som man tänkt sig.. :)

Har för övrigt bokat biljetter hem över påsken, så det blir en födelsedag hemma i år med trots allt! :) Kändes faktiskt bra att få komma hem och ta det lite lungt när det är lov, i stället för att stanna kvar här. Det sköna med universitetet är att det dessutom är två veckors lov, det gillas! :D (eller den andra veckan är väl egentligen omtentavecka som jag helst inte vill behöva utnyttja men vi får väl se....) 

I övrigt börjar det bli dags för tentaplugg igen, är ju prov om en och en halv vecka, längtar verkligen inte. Men sedan är det åtminstone ett tag kvar till nästa, dessutom är det på organisk kemi och biokemi vilket känns mycket bättre! :) 

Tills vidare ska jag dock se himym och äta upp resterna av dippen och lite lättsaltade chips mamma lämnade efter sig (tillsammans med lite andra goda saker, tack mamma!) :) 
Sedan får det bli godnatt för jag är så sjukt trött!