Rubriker är överskattade.

Tänker inte skriva så långt inlägg eftersom att klantiga jag har skurit mig på mitt långfinger och har ett fett plåster där, och tydligen använder jag det väldigt mycket när jag skriver för detta tar evigheter.. 

I alla fall blev det middag och sedan trästocks igårkäll med Sofia och Sara! Det var väldigt roligt vill jag säga!
Ikväll blir det dock chill, men inga fel på det :) (i alla fal om du frågar mig!)Question is, what´s happening?:D

Idag har jag, Johan, Johans mamma och lee(johans lillebror) varit på Lycksele djurpark! 
Det var roligt att se en hel del djur och även återuppleva lite gamla barndomsminnen :) Jag var nämligen alltid på Lycksele djurpark en dag varje sommar med min pappa, dock efter ett tag tyckte tydligen pappa att jag blivit för gammal så vi slutade med sådant! haha :(


I morgon är en mycket spännande dag, för antingen blir jag och Johan väckt klockan sex på morgonen och det sker en fantastisk roadtrip till en fantastisk marknad i Tärnaby! 
Eller så blir vi väckta ganska mycket senare, åker till Byskemarknaden, och sedan på kvällen blire god(se vilka förväntningar jag har nu Sofia;))middag hos Sofia för att sedan åka vidare till Trästocks och ha en awesome kväll!:D

Hur som, så blir jag rätt så nöjd!:D
Hoppas ni andra får en härlig morgondag!


Lite gladare än tidigare idag:)

Den 16 Nowember så är den äntligen här!^^ Visst okej, HP:s slut var större men jag kan ändå inte låta bli att fangirla liiite just nu, :D:D:D:D:D 

Love it !


There is always hope.

Tappade helt plötsligt suget på att skriva.. Hurom har jag varit med Sofia idag, och det var awesome som vanligt:)
Allt annat säger jag med en bild.


Massa grejer.

Harry potter var verkligen över förväntan, är faktiskt rätt så nöjd med resultatet ändå, kan bero på att det inte var så länge sen jag läste boken, jag vet inte, hur som helst så var den bra:D
Ni som inte sett den borde se den nu!!

Som topp på allting gick jag och Johan sedan på Restaurang Lilla Kina och åt gott, det var helt enkelt väldigt mysigt!:)

Igår fick vi veta att Johan tog sig in, inte så förvånande egentligen, men det känns ändå bra:) Och vi har dessutom fixat en lägenhet, tyvärr bara i tre månader, dock ändå har vi hittat en och vi är rätt så nöjda!
Det blir alltså Uppsala den 20 Augusti för mig!!! Fast flytt och så vidare sker den 5:e :) För er som undrar, Johan ska gå Kandidatprogrammet i Fysik på Uppsala Universitet:)

I dag har jag sökt en miljon jobb, känns det som, dock har jag bara sökt 11 tydligen, vilket inte är så bara kanske:) 
Har dessutom lagt upp mitt CV på Manpower och ska även göra det på Maxi snart! Sen tycker jag att jag förtjänar en liten paus:) Dagens I-landsproblem.

Som ni kanske förstått ska jag i detta inlägg ge er dagens I-lands problem!
Problemet är helt enkelt: För lågt tryck i vattenflödet! (när man slår på kranen eller ska duscha alltså)
Mest troligen på grund av att kommunen numera spolar vattenledningarna för att befria oss för den finfina bakterien som finns i delar av Skellefteås vatten.. 

Jag blir faktiskt lite faschinerad över att även ett I-land kan ha ett U-landsproblem ibland, rent vatten är ju faktiskt något som de flesta svenskar tar för givet, dock något som jag verkligen inte tar för givet längre! Får en att tänka efter hur de i U-länderna med. För de kan inte ens bara ta vatten ur en kran och koka upp det för att sedan dricka det, utan ibland måste de gå jättelångt för att ens få lite vatten.. 

Så uppskatta vattnet som finns allihopa! Det är guld värt :)
(Finns faktiskt en hel hög andra grejer som borde uppskattas mer, men vi börjar med detta! )


Änglar och demoner.

Idag blev jag glatt överraskad av självaste Sofia Lindmark! :D Hade ingen aning om att hon ens befann sig i Sverige, men här var hon tydligen! ^^ Dock failade hennes överraskning lite då hon inte kom ihåg vars jag bodde utan alla tomtar+ljus (som vi brukar ha på vintern/jul).. ;) 
Så kan det va! Hur som helst hade jag jätte roligt och det blev helt enkelt en uppsving på min dag!:D

Nu, eftersom att Sofia fick mig att se Da vinci koden, blev jag sugen på att även se Änglar och demoner. Där har ni min kväll!:)Socker är sött.

Tillbaka från stugan, och har inte så mycket att göra.. Sitter mest och ser på tv eller något ! Dock är mitt sockersug ovanligt högt så därför sitter jag även och kollar på recept på datorn med, kanske inte så bra eftersom att jag bara blir mer och mer sugen! ^^ 

Aja, sockersuget går inte så mycket att göra åt, men ska göra något lite mer produktivt nu!
(Eller i alla fall försöka)


Helgen är snart här.

Sov över hos älsklingen i går natt, så blev mest sovmorgon av förmiddagen som vanligt :)
I morgon blir det att kliva upp lite tidigare dock! Ska nämligen åka till stugan klockan elva :) För er som inte vet det, så ska min familj och Johan åka till en stuga i typ Gagsmark och bo där över helgen. En stuga utan el för övrigt, så ingen blogguppdatering därifrån.. ;) Så det lär väl bli en del fiskande(fast för mig mer bokläsande + solande), mysande och ja, allt såntdär som det automatiskt blir när man är vid en stuga utan el helt enkelt? :)

Hoppas i alla fall påvatt det blir en kul helg!


The End.

Snart är det här, och även om jag redan läst hela boken, eller rättare sagt alla böcker, längtar jag ändå tills den sista filmen kommer!:) Denna ska avnjutas om exakt en vecka! :DBästa platserna om ni frågar mig:) Kanske inte bästa tiden, men det funkar helt klart för mig ändå ;) 

Längtar!
:)


Slöseri av pengar och annat roligt:)

Var på stan och kollade på lite grejer, nedan finns bilder på det jag köpt! (+mobilväskan jag köpte på i lördags)Köpte även en present till Sofia, som hon ska få om hon tänker pallra sig hem någon gång! :D Så därför väljer jag att inte visa den, men den är ganska stor i alla fall kan jag säga.. ;)

Jag och Johan tog även en ica-sallad och satte oss vid kajen och åt, det var faktiskt väldigt mysigt! :) Åkte även och körde lite minigolf villket var väldigt roligt eftersom att jag vann över Johan!^^ Inte varje dag det händer;) 

Åkte sedan vidare till kvantum där det inhandlades och njöts av glass! 
(min glass)


Senare ikväll har vi varit på stackgrönnan och kollat på loppissaker, sedan har jag farit ut på en lång inlines-tur för att sedan spela lite tennis! Så efter en lång och ganska händelserik dag ska jag krypa ned i sängen och se någon dålig film på tv ;)

Puss !

Sammanfattning av helgen.

Stadsfesten i går var väl helt okej, var där på dagen och var inte speciellt mycket folk. Fick i alla fall äta en langos vilket var väldigt gott!:D 

Igår på marknaden i Piteå hittade jag dock en hel del både till mig själv och till den framtida (dock tyvärr än så länge icke existerande) lägenheten!:) Börjar bli mer och mer taggad på att flytta! Skulle dock gärna uppskatta om vi kunde hitta en lägenhet, vilket inte är det lättaste i Uppsala... 
Idag åkte jag och Johan till loppisen på Folkparken, hittade även några saker där:) Hälsade även på Mamma, Stefan och Tiara som stod där för andra helgen i rad! Förhoppningsvis har de tjänat in en massa pengar nu;)


I veckan händer det förhoppningsvis en massa saker, har i alla fall några saker inplanerade så vi får väl se;)
Ikväll blir det nog mest bara mys! Ha en trevlig dag:)