Vad gör du?

Har filosofi just nu, sedan 2 lektioner till och sedan slutar man, awesome!:)
Kommer nog för övrigt inte vara så effektiv på bloggen närmsta veckan då jag har en massa plugg, framförallt PA som jag måste göra, sedan börjar proven komma snart också :P

Den som dock skulle vilja dra med mig till Waynes någon dag och ge mig lite pluggledigt skulle vara en ängel.
puss.


Jag har namnsdag idag.

Måste säga att denna resa verkligen varit en upplevelse. Det mest fantastiska var middag i Blå hallen, alltså där de håller nobelmiddagen, hur awesome låter inte det?! Det var det i alla fall, verkligen:) 

Det stora FETA minuset var dock SJ, var tvungen att byta till buss i sundsvall till övik då vi sedan åkte tåg till burträsk, så jag har sovit högst 3 timmar inatt.
Sjukt otaggad på att kliva upp och gå till skolan i morgon..
Men nu, sängen!


HUH.

Hejsan! 
Jätterandom dag känns det som.. Först fick jag ett megakonstigt sms av SAS som jag blev rädd för (är fortfarande inte mindre rädd för ingen vill förklara men jag förväntar mig att min moder ska lugna ned mig sedan! )

Sedan ringde Norran! Ja, för de som inte visste det så ska jag till Stockholm i morgon för att lyssna på en massa kemiföreläsningar bland annat.. Ett slags stipendium som jag "vunnit". Så hon frågade ett ton med frågor om det och sen bara "kan jag få en bild av dig?"
HAHAAHA, Emelie blir aldrig fin på bilder så att hon tyckte det var bara hemskt:( som tur är är det bara en notis så förhoppningsvis ser ingen den! :D Sätter inte in bilden jag ska skicka än, för fotografen har ej svarat än.. :]

Nej, dags att packa nu! :D


Bara en sån dag..

orkar inte.

Tigrrrrr.

Station 8 i fredags var rätt så awesome!:) U know what people? man kan ha roligt utan alkohol!:D seriöst, var roligaste kvällen på länge:) Tills det kom övermycket folk som trampade ner mig hela tiden meeen! 
Igår var man rätt så trött i alla fall så blev inte många knop <3. 
Funderar på om det kanske finns någon volontärresa där det finns tigrar? skulle lätt vara awesome!:D
Har börjat tagga som tusan att flytta, tjäna pengar och sen dra hit och dit :) Fast det mesta av tiden där emellan hade jag gärna hoppat över :P

Min bby♥I morgon ska min lilla älskling opereras.. Hennes matte är något orolig just nu!
Men hon hoppas på att få skratta åt henne när hon får en tratt och börjar gå in i saker eller så..<3.
Tills vidare vill jag bara mysa sönder henne, fast måste plugga (och hon gillar inte mys SÅ mkt..;) )

Ballonger och kludd.


Hade biologilabb idag, och tävling om vem som fick störst ballong (jäst skulle blandas med en kolkälla + vatten)
Jag och StinaB vann!:D (glukos var den hemliga ingrediensen för den som ville veta)


Hade nyss för övrigt mycket roligt åt det jag såg i min anteckningsbok :


Sådär ser varje sida ungefär ut på Samhällsen! xD och ibland en massa kludd från EmelieM också.. Så då vet ni ungefär hur mycket roligt vi brukar ha det!;)
Nej, plugga samhälls nu! Samhälls + Miljöprov imårrn!:PpP

Day 04 – What you ate today.

Okej, så kom ihåg att ta kort på nästan allt jag åt idag i alla fall!

Frukost:

Mjölk, flingor och en mackis!:)

Lunch:


MEXICANASOPPA! (som emelie tycker är asgod!) + för goda mackor!


Middag:
Åt någon konstig fisk (ingen aning om vad den heter..) den var jättegod i alla fall!:D Sedan potatis och mammas supermegagoda romsås!:) 


Så! Fast dag 5 får ni vänta med ett tag, har sjukt mycket jag måste göra!

Riktiga snyggingar:*

I morgon ska jag försöka ta kort på all mat jag äter! eller åtminstone den jag kommer ihåg (tänker att det är roligare med kort än om jag bara berättar:P)

Idag på fysiken var i alla fall jag, Emelie riktigt schnygga:Resten av klassen såg såklart ungefär lika fina ut! Min mobil såg dessutom ut som en regnbågssnöflinga i mörkret, ganska coolt;D<3. (om man nu låtsas vara nördig..)
Annars har det inte hänt så mycket märkvärdigt idag kanske:)

Jag fryser också.

Hello. Idag hade kunnat varit en effektiv dag, men är än så länge bara halveffektiv.

Vaknade upp i morse och var HELT SJUKT trött, som om någon slagit en klubba i huvudet på mig ungefär.
Typ lika blåst som dessa:

:D!!


Så idag har jag fixat klädsel inför station på fredag, läst igenom samhällsen (och inte somnat! med knapp nöd..)

Sedan även tänkt att gå och fixa pass tills jag insåg att min frisyr såg ut som hej kom och hjälp mig och jag hade tänkt att åtminstone den hade ju kunnat se någorlunda fin ut.

I helgen har det inte hänt så mycket, i torsdags såg jag och johan på Dödsrelikerna på bion, på fredagen nördade vi No ordinary family, och denna procedur upprepades på söndagen!;) 

Fick förresten idag "flyg/flugbuss biljetterna" till Stockholm, så taggar dit om en vecka även om jag är meganervös för jag hittar ingenstans osv, men jag litar på Mirjams och Henkes lokalsinne helt enkelt!;) Och hoppas på en härlig helg!:)

Funderar allvarligt på att gå och lägga mig nu.. Fast väntar kanske en liten stund till för att inte verka helt sjuk?;)
Godnatt:D

Plugga är mitt liv, igen(fast nu tycker jag om det lite mer då jag är taggad:D).

Blir ingen dag på några dagar. Ikväll ska spenderas på bion då min älskling bjuder och sen ska jag sova där:)
Sedan har jag ganska mycket plugg osv, men ni klarar er förhoppningsvis utan det några dagar!;)
Puss!


Day 03 – Your parents.

Som de flesta kanske vet så bor min pappa i Umeå, och min mamma bor då förstås här med mig och resten av min familj:).
Min pappa bor tillsammans med sin sambo Eva i Umeå i värsta lyx lägenheten just nu:S Eller, den är bättre än de flesta andra med älvsutsikt osv, framförallt för att det bara finns ett gästrum, men det kan vi ta någon annan gång.
Förutom att göra ogodare mat (hehe) så gillar han hockey, Skellefteå AIK dessutom, inget Löven där inte;) Jag måste erkänna att jag inte vet så mycket om min pappa egentligen, det är inte så att vi pratar så mycket, och jag är bara där några gånger per år, går oftast att räkna på en hand. Men I guess alla inte kan ha bra förhållande till sin pappa:)

Min mamma och jag har däremot mycket bättre förhållande, vi kan prata om det mesta och det känns faktiskt riktigt bra!:) Oftast henne jag pratar med när jag har problem eller ibland bara behöver få prata av mig med någon annan än alla omognare ungdomar här ute i världen.. ;) Förutom detta är hon fullständigt tomtegalen, så mycket mer går faktiskt inte att säga när vi har kring 700-800 hundra tomtar, hur de ens får plats i vårt, inte så stora, radhus har jag faktiskt knappt någon aning om, svårt att inte få julkänsla när man är hemma hos oss på julen är det dock!
Ibland är hon kanske den taskigaste mamman i världen, men när man avrundar det är hon ganska så bäst i världen ändå!:) Vet inte vad jag skulle göra utan henne så!:) <3.

Day 02 – Your first love.Okej, jag har faktiskt funderat lite på denna.. Och kommit fram till att även om det var för väldigt länge sen, och kanske inte riktigt räknas, så var det ändå min förstförsta kärlek:)

Jag blev "ihop" med en kille som heter Erik Marklund i 2:an eller 3:an. Innan dess hade jag dock varit kär i honom väldigt länge, ända sendan vi bodde vägg i vägg (någonstans där jag inte minns vad de hette, i Öjebyn iaf!;)), detta var alltså på dagis. Vi spenderade alltid otroligt mycket tid med vandra och hittade på lite olika hyss och lekar som vi gjorde:D I 2:an eller 3:an då hade hans flickvän gjort slut, och han var nog mycket ledsen i två hela minuter innan jag frågade changs, och vi blev ihop!:D Jag minns att jag var så glad att vi äntligen blev ihop, kändes som att det var gladaste dagen i mitt liv typ:] då alltså ;)
Sedan var vi i alla fall tillsammans och glaaada, däremot blev vi mycket ledsna sen när jag fick veta att jag och min familj skulle flytta till Skellefteå, typ JÄTTELÅNGT borta.. Dock höll vårat förhållande några månader, tills vi båda hittade kärlek på andra håll tööp :)
Idag har vi ingen slags kommunikation mellan varandra, sista jag hörde från honom var när han ringde mig för att tala om hur det var.. Dock vet jag att han tydligen också går natur, fast i Piteå då, har dessutom sett några foton på fb av han nu och måste säga att han ser precis ut som han gjorde då, seriöst ingen skillnad alls typ! xD

Ni kanske inte tycker att det räknas kanske, det gör det kanske inte heller, men det var dock min första kärlek!:)

Day 01 – Introduce yourself.

Jag heter Emelie Anna Gunilla Grabbe, Anna heter jag för att min faster och någon annan eller liknande heter "typ" Anna(och min mamma "döpte" sig till det för att hon skulle ha namnsdag då de inte hade hennes namn tidigare) och Gunilla för att min kära moder heter så:). Varför jag heter just Emelie har jag dock ingen aning om. Jag trivs väldigt mycket med mitt efternamn, I love it:) (inte alltid varit så)
Jag är 18 år, fyller 19 den 11 april. Jag går Naturvetenskapliga programmet på Balderskolan här i Skellefteå, om ett halvår går jag ut skolan och jag har lite panik över detta eftersom att allting inte är bestämt riktigt för vad som ska hända senare, ett sabbatsår från allt plugg blir det i alla fall!
Jag är född här i Skellefteå men har även bott i Piteå från jag var ungefär 1.5år tills jag började fyran:) Jag bor i ett radhus tillsammans med min mamma, hennes man Stefan, mina två småsyskon Tobias och Sandra, en katt Tussie och min finaste hund Molly:)
Jag har brunt hår, fast egentligen är det mer rödaktigt och allmänt konstig färg så jag färgar mitt hår. Mina ögon har en väldigt konstig färg, i solljus är de väldigt gröna, men annars är de mest blå/grå/gröna, lite blandat! Jag föredrar att måla mina naglar hela tiden eftersom att om jag inte gör det så går de av DIREKT.
Jag har en pojkvän som heter Johan, för er som missat det, och han är lika gammal som mig och går tredje året på teknik på Balder:) 

Jag är väldigt tystlåten av mig, jag försöker prata med folk, men jag måste påstå att jag inte är särskilt bra på att prata med folk som inte babblar på som någon annan tok ;) Eller åtminstone pratar mer än jag. Jag är däremot en bra lyssnare och dessutom väldigt omtänksam om alla i min närhet. Jag älskar att tillbringa tid med mina vänner, de gör oftast min värld gladare:)

Jag går ingen sport just nu, däremot vill jag gå handboll, det är verkligen jättekul och den sport jag har tyckt om mest av de jag provat (fotboll, friidrott...). Tyvärr har jag inte tid då skolan tar upp mycket av min tid just nu, dessutom har jag just nu inte ens råd att betala medlemsavgiften då jag ska slösa en massa andra pengar på annat! xD Men saknar det ibland..

Något jag verkligen tycker om är choklad, fast jag är väldigt bortskämd eftersom att jag endast tycker om Marabou orginal, fast Marabou daim funkar den också, daim, polly och kexchoklad är de andra chokladsorter som fungerar:) Jag är ganska duktig på att äta goda saker, detta eftersom att jag är sugen på något ganska ofta, och tidigare hade jag väldigt bra ämnesomsättning så inget fastnade på mig, nu låtsas jag bara att jag har lika bra ämnesomsättning.. xD. Jag måste dock erkänna att jag är ganska kräsen överhuvudtaget när det gäller saker som jag stoppar i mig, om det är inte gott, äter jag inte eller äter jag väldigt lite av det, oftast anledningen till att jag gått ner något kilo när jag varit hos min fader. (han gör nyttig mat, jag tycker inte om nyttig mat heller, fullkorn? NEJ TACK, det är jätteäckligt:) speciellt fullkornsbröd som är proppat med andra ogoda saker. )
Ibland får jag ett väldigt stort shoppingbegär, som tex idag, och det slutar inte förrän jag har shoppat något, förutom det skulle jag inte påstå att jag är en shopaholic, jag köper inte något varje dag i alla fall:)

Min musiksmak är väldigt svår att beskriva, för jag har ingen egentligen? Jag skulle kunna påstå att jag kan lyssna på vad som helst, dock gillar jag varken jazz, riktigt klassisk klassisk musik eller riktigt hård hårdrock när man inte hör vad de säger, något som heter growla gör det de gör tydligen har jag fått lära mig... Men jag har faktiskt inget emot att lyssna på något svängit/rockigt eller något väldigt lugnt.. Däremot tror jag att jag hellre lyssnar på lugnare musik, det fungerar väldigt bra när jag är ledsen eller upprörd på något annat sätt, lugnar ned mig väldigt bra. 

Jag har inga tatueringar eller så, bara två hål i öronen. Har dock funderat på att skaffa både navelpiercing och tatuering, piercingen blir inget av längre och tatueringen har jag ingen aning om vad det skulle vara och vars jag vill ha den, dock blir jag mer och mer sugen då det känns som att en massa personer tatuerar sig just nu:(
Jag har aldrig varit utomlands, eller åtminstone inte längre än Finland och Norge och tycker inte att det räknas så mycket, däremot ska jag till Turkiet med Johan den 16 april!:D Grabbe är meganervös:$
Rökt eller snusat har jag heller aldrig gjort eller ens provat, tycker bara att det är allmänt onödigt. Jag har druckit någon gång och förstår inte riktigt det SUPERMEGAROLIGA med det, det är väl okej? Mitt påstående "man kan ha roligare utan dricka" står jag fast vid, eftersom att jag faktiskt har haft tio gånger roligare alla gånger då jag varit nykter:) Dock säger jag inte att dricka är tråkigt bara för det:P
SÅÅÅÅÅ, jag kanske inte är roligaste människan i världen, men vad ska jag säga? Folk gillar mig ändå av någon anledning?:]

Det som jag gillar mest i hela världen är i alla fall att krypa ned i en säng/soffa med något gott tillsammans med någon/några jag tycker om framför en riktigt "må bra" film!:) Det är så mysigt som det kan bli.


Jusste, jag är mest nöjd med denna bild eftersom att jag hade fint rött hår då, dock kan jag inte färga håret den färgen just nu, inte bara för att färgen kostar 150kr, utan även för att jag behöver min superfärgare Sofia Lindmark för att det ska bli bra!:)<3 Å hon e i NORGE! 
Då vet ni det också:)

Give me money to spend?

Trodde att jag hade hittat den perfekta studentklänningen där ett tag, som dessutom var jättebillig.... Tills jag provade den,,, ogillar urringningar:P

På något sätt har jag också lyckats cutta mig när jag provade en annan klänning också, så skärskilt bra för mig gick det inte? xD
Har snart gjort bort en hel del plugg i alla fall, så känns bra!

Fick för ett tag sen ett mycket misstänksamt sms som sade att vi tydligen inte hade filosofi i morgon heller (För den som missade det så kom jag till skolan idag för att veta att min lärare var sjuk!) Så jag tänker stanna hemma,,, men jag tror jag kommer vara misstänksam om det? xD 

Projektarbete på g!

No ordinary family.

Taggar verkligen inte skola i morgon. Fast jag taggar första lektionen i Filosifi A och Biologi B och att vi har en megakort kemilektion och slutar vid ett. Så egentligen är jag jättetaggad. Men bara otaggad på skolan allmänt?
Tills vidare taggar jag mer No ordinay family klockan 20.00 på kanal 5 i alla fall:)


Youknow,thelist.

Jag har länge funderat på om jag ska göra denna lista eller inte... Fast idag bestämde jag mig för att jag ska göra den! Min bloggning har ju inte varit den bästa senaste tiden:) Dock kommer jag nog inte göra den varje dag, beror helt enkelt på hur mycket jag har att göra med skola osv!
Så i morgon kommer kanske ett inlägg! Fast inte säkert för har ganska mycket projektarbete som jag ska göra :P


Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – Something you want to do before you die
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Your room
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Whoopwhoop?

Hejsan! eftersom att jag inte skrivit sen nyårs tänker jag uppdatera med en lista eftersom att jag inte gjort så mycket intressant egentligen(A) Har blivit friskare från min dunderförkylning, fast hostar fortfarande, har gjort lite projektarbete, som bestod av att tillbringa tid med min älskade hund, så mig går det ingen nöd på♥
Snodde just listan från Mirjam, utan att fråga, så hoppas att hon inte dödar mig när vi börjar om skolan;] 
Annars är mitt liv inte så hemskt spännande just nu!:D Du heter: Emelie Anna Gunilla Grabbe
Smeknamn: Emelie, Emmy, Grabbe, Grabben,, osv.. 
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Har varit väldigt olika men just nu River flows in you.
Beroende av: Förut trodde jag choklad, men måste påstå att sen godislöftet uppskattar jag mer kolsyrad dricka!xD Dock inte det slags bubbel som kommer från någon hemsk soda stream, nej THE BUBBEL skareva;)
Vad får du oftast komplimanger för?: Min längd?!:D Fast om det kanske inte räknas så har jag faktiskt ingen aning? Människor gillar mer säga saker som jag är än att kommentera vissa kroppsdelar etc? xD 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ja är på willys nu (av min moder, inte ens en punkt fick man;) )
Var bor du?: Morö Backe-Skellefteå
Trivs du där: Faktiskt helt okej, :) 
Äger du några converse: haha, sju par
Sprit, cider, vin eller öl: Verkligen inte öl eller vin, men blandad sprit eller cider är helt okej:P
Brukar du bli för full: Hahaha nej inte alls:) Det är jag som tycker alla är tråkiga för de är så himla fulla..xD
Vad har du för mobil operatör: Telia
Är du allergisk i mot något:
Pälsdjur, mest katter, innekatter med långt hår, och hö... 
Nästa mål i ditt liv: Överleva sista terminen? Framförallt överleva fysiken i tio veckor utan Jonas? 
Hur svarar du i mobilen: Hallå ? (jag tar alltid för givet att folk vet vem de ringer till på mobilen så!;))
Vem ringde du senast?: Jag tror det kan ha vaarit mamma.. (jag ringer inte så ofta okej?)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag minns inte? Hejdå kanske?
Antal timmar sömn inatt: tio timmar? :O 
Sov du ensam: Japp!
Brukar du komma i tid: Jadå, senast prick:)
När mår du bra: När jag är nöjd med det mesta och är med folk jag tycker om. 
Hur känner du dig nu: Lite småtrötter.. 
Vad tycker du om fötter: Ja jag tänder inte på dem direkt `?
Hade du en bra kväll igår: Den var väl inte världsbäst men inte så jättedålig ändå?
Favorit dryck på morgonen: Juice.
Rakar du benen: Kindaa.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Tidigt, helt enkelt tidigt...
Vill du hellre ha mail än brev: Om jag fick brev från kompisar i stället för en massa skitreklam som undrar om jag vill köpa viagra så ja, då vill jag hellre ha brev.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte riktigt, men jag tror att man kan känna någon slags dragning till personen?
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Försöka förstå varför det är så roligt att pilla på sin grej hela tiden, pissa stående och helt enkelt vara coolast?;)
Är du bortskämd: Nej, det skulle jag inte påstå, mina syskon är dock mer bortskämda!;)
Vad gör du i morgon: Sover, ser film, latar mig, säljer plastpåsar, sover.
Vad är det värsta du vet?: Vara sjuk, spelar ingen roll om det är magsjuka eller dunderförkylning! min allergi och att ha träningsverk, NEJ DET ÄR INTE SKÖNT!. 
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Lätt tio miljoner? Nej, helst inget nu när jag ska spara.
Vad längtar du till?: Turkiet♥
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, det skulle jag påstå:)
Vad använder du för shampoo?: Något konstigt som ska göra mitt hår brunare och allmänt vara bra?^^
Ett speciellt ögonblick du minns: Jag tänkte just räkna upp ett mycket kärleksfullt eller ett mycket nördigt ögonblick, så vi hoppar över det okej?
Hur gammal är du:
18 bastt, 19 om 90(nåt) dagar,, 
Tycker du om någon just nu:
JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, många:)
Om fem månader: Avlider jag, (kanske mer teoretiskt än bokstavligen)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Som sagt är jag inte den som ringer,,,, men det skulle nog vara mamma.
Gillar du golf: Nej, det är tråkigt? xD
Vilken tid gick du upp idag: Halv tio!:) (och gick ut med Molly)
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja!
Har du strumpor på dig nu: Ja, de är svarta om du ville veta det med?
Är det okej att gråta: Klart som tusan.
När grät du senast: Nyårsdagen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, och shoppa lite..:]
Bär du glasögon eller linser: Har läsglasögon.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, bara allmänt dyrt=)
Har du piercing: Nej.
Vill du gifta dig: Ja, faktiskt.
Vill du ha barn: Ja, fast inte än..
Är du bra på att laga mat: Bättre på att baka för brukar inte laga så mkt mat men:)
Är du flygrädd: Nej! 
Hur vig är du: Ungefär lika vig som ett kylskåp, och det blev antagligen inte bättre sen jag slutade träna handboll:)
Är du musikalisk?: Njeeeee.
Vad dricker du helst när du är törstig: HAAHAHAH, läsk! fast när jag tränar så vatten..:)
Vilken är din favoritglass: Krossadchokladglass! ♥
Tror du på ett liv efter döden: Jag vill tro, men jag vet som inte..
Tycker du om sushi: Det finns helt klart godare.
Vad äter du helst när du ser på film: Chips och dipp!  ♥ Fast ibland polly eller krossadchokladglass:D
Bor dina föräldrar tillsammans: Neeej, papi bor i umea
Har du tandläkarskräck: Neej, fast tycker inte om att få in en röntgengrej som är alldeles för stor för min mun..
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag måste påstå mer en morgonmänniska än kvällsmänniska.. 
Vilken ögonfärg har du: Grönblågråa?:D
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nej,,, tror inte ens jag gjorde det när jag var liten? 
Röker du: Aldrig i livet!:)